Тези зодии имат шанс да СПЕЧЕЛЯТ от лотарията през февруари

30123
Тези зодии имат шанс да СПЕЧЕЛЯТ от лотарията през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас тайничко мечтае за лесни пари и богатство, които да решат голяма част от проблемите му и да осъществят не една и две мечти. През февруари, но и през цялата година, звездната карта ще е по-благосклонна към някои определени зодиакални знаци, които могат да се надяват на сериозни постъпления от неочакван източник. За кого астролозите вещаят да попълни печелившия фиш от тотото или да изтегли точния лотариаен билет, може да откриете в следващите редове:

Козирог

Козирогът заема първата позиция в списъка на най-късметлийските звездни знаци през 2020 г. Всъщност, звездите сочат, че 2020 г. ще бъде един от най-добрите периоди в живота ви, уважаеми Козирози. Още по-хубавото е, дори няма да се налага да полагате големи усилия, за да постигнете щастието, защото късметът ще е ваш верен приятел и то още от началото на годината.

Ето защо астролозите ви съветват през февруари, но и през следващите месеци да не подминавате тотопунктовете, защото в някой от тях може да ви чака голяма изненада. Козирози, вие сте сред зодиите, които полагат огромни старания във всичко, което правите, но понякога оставате с усещането, че усилията ви не се възнаграждават. Тази година няма да изпитате подобни емоции, а напротив – ще печелите лесно различни награди и дори на пръв поглед да ви се струва, че те не са заслужени, истината е съвсем различна – вие сте положили много труд в миналото, но съдбата решава да ви се усмихне точно сега, предоставяйки ви не един и два подаръка.

Деви

Деви, звездите са изключително благосклонни и към вас през тази година. Положителната ви астрологична прогноза се отнася за множество аспекти от живота ви през настоящата 2020, но най-вече и за личните ви финанси. С други думи, парите ще ви следват и ще се вливат в дома ви. Всички знаем, че водеща черта на Девите е вашата рационалност и желание да премислите задълбочено всеки въпрос от няколко страни.

Тази година в определени моменти няма да се познаете – ще действайте решително, смело, а понякога и изненадващо за Вас самите. Бъдете спокойни, късметът е на Ваша страна и ще имате сериозни успехи в материалната сфера. Възможно е в живота Ви да се появи изцяло нов източник на средства – това може да е нов успешен бизнес, свързан с чужбина, неочаквано наследство или печалба от лотарията. Във всеки случай звездите са ви подготвили изненади, свързани с неочаквани от вас средства и то в сериозен мащаб. 2020 г. ще бъде една от най-добрите години за Девата и ще е изпълнена с материално и емоционално благополучие.

Телец

Телецът е трети в звездния списък на най-късметлийските знаци през 2020 г. и особено през февруари. В началото на годината Меркурий присъства в 7-ми дом и това създава добри финансови възможности, сред които и постъпления от различни източници. Под влиянието на Уран, планетата на неочакваните събития, Ви очакват внезапни промени, които обаче ще са за добро.

Въпреки че Телците предпочитат нещата да са планирани и обмислени, няма нужда да се притесняват от новите емоции, които планетите са подготвили за тях - Юпитер и Сатурн ще работят за това да им предоставят най-голям късмет, включително и във финансово отношение. Ще имате и големи възможности да реализирате свои мащабни проекти, които обмисляте от години и които ще ви донесат финансов успех. Не се колебайте, а бъдете активни в професионално отношение, защото Сатурн за пръв път от 29 години влиза във вашия кариерен път и ще окаже силно положително влияние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com