Тези зодии НИКОГА няма да бъдат заедно!

12495
Тези зодии НИКОГА няма да бъдат заедно!
Снимка: iStock

Астролозите откриха 6 несъвместими двойки според знака на зодиака, които предпочитат да се унищожат взаимно, отколкото да могат да живеят под един покрив.

4 зодии, които се страхуват от брака

За тези зодии е по-добре да не влизат във връзка, тъй като те просто са обречени на провал. Представителите на тези двойки са толкова различни по характер, че им е по-лесно да се „хапят“ един друг, отколкото да се опитват да се разбират под един покрив. Кои 6 несъвместими двойки според знака на зодиака никога няма да успеят да изградят хармонична връзка?

1. Овен и Рак

Овенът е много егоистичен и мисли преди всичко за себе си. Но Ракът трябва да се грижи за него, да дава и да му се дава обич. Овенът едва ли ще направи това и Ракът просто ще си тръгне. Следователно тази двойка е малко вероятно да получи обещаваща връзка.

2. Телец и Лъв

Зодиакалните знаци, на които можете да доверите живота си!

Телец Нека бъдем честни, Телци: Вие сте доста сигурни в себе си, така че обичате да помагате на другите да се чувстват по същия начин....

Връзката в тази двойка няма да се получи по една проста причина - и двамата партньори са твърде упорити и твърде горди. Никой от тях няма да иска да отстъпи първенството на другия, всеки се стреми към автономия и признаване на собственото си лидерство. Техния съвместният живот е малко вероятен.

3. Близнаци и Дева

Тези двама представители на зодиакалния кръг са напълно противоположни. Девите са много пресметливи, те винаги планират всичко, планират живота си ден след ден. Но Близнаците са спонтанни, понякога несериозни и ветровити. Не може да става въпрос за никакви планове. Следователно за толкова различни хора ще бъде изключително трудно да се разберат.

4. Везни и Козирог

Да не кажем, че този съюз е катастрофален, но със сигурност проблематичен. Малко вероятно е и двамата партньори да намерят смисъл в отношенията си. И всичко това, защото Козирогът винаги си поставя цели, към които върви със завидна упоритост. Везните обичат да получават удоволствие от живота и не са толкова амбициозни. Те биха предпочели да прекарат вечерта, пиейки чай с приятели, отколкото да се подготвят за презентация.

Най-послушните и покорни зодии!

Телец Лоялният Телец винаги го играе като по сценарий. Като неподвижен знак, Телецът намира утеха в надеждността и мрази всякакъв вид ...

5. Водолей и Скорпион

Изглежда, че тези знаци нямат много разлики. Но те просто говорят различни езици. Скорпионите са много чувствени и страстни, говорят езика на емоциите и изразяването. А Водолеите имат аналитично мислене и често не проявяват емоции, предпочитайки да мислят с главата си, а не със сърцето.

Сериозни изпитания очакват тези 5 зодии

6. Стрелец и Рак

Изразителният огнен Стрелец вижда смисъл в свободата. Сериозни отношения той допуска само с тези, в които свободата му не е ограничена. Раците от друга страна имат много традиционен възглед за семейството. Те се нуждаят от партньор за да бъдат заедно у дома, да се грижат за семейството и да не се простират на далечни пътешествия над хоризонта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно