Типове прегръдки от мъжете и какво значат те?

27214
Типове прегръдки от мъжете и какво значат те?
Снимка: iStock/Guliver

Прегръдките са една от основните демонстрации на привързаност, която се случва между хората, но не всички прегръдки са еднакви. Някои не са като другите.

Има различни видове и логично е всеки вид прегръдка да има и различно значение.

Тук ще научите за различните видове мъжка прегръдка и нейното значение.

Начинът, по който един мъж те прегръща винаги говори много, независимо дали прегръдката му е малка, дълга, силна или лека, тя винаги ни казва нещо за него и какво чувства той към теб.

1) Прегръдка през рамо 

Това е онази типична студена прегръдка, при която той докосва само раменете ви или най-много горната част на гърба ви, прегръдка, където разстоянието на тялото му е значително отдалечено от вашето.

Този тип прегръдка показва дискомфорта, който изпитва в този момент и неговата нерешителност да те прегърне, но ако се вкопчиш в него и го прегърнеш силно, той може да остане в това положение още известно време, без да се опитва да промени нещо.

2) Експресна прегръдка 

Всички без изключение сме получавали този тип прегръдки. Това е типичната прегръдка, която давате на майка си когато закъснявате за работа/училище и наистина не осъзнавате как сте я прегърнали.

Ако се замислите, колко може да му струва на човек да остане още 5 секунди и да превърне тази експресна прегръдка в нормална? 

Този тип прегръдка се дава и когато той се опитва да ви успокои за някаква ситуация, която не е свързана с вас или може би защото не може да изчака и секунда повече, за да ви покаже любовта си.

Тези ПРЕГРЪДКИ означават нещо!

Прегръдката е целувката на сърцата. Освен като мил жест на уважение, любов и привързаност, тя може да значи още много неща според това ...

3) Филм Прегръдка

Това е прегръдката, която виждаме в сапунените опери или в романтичните холивудски филми, когато момичето се втурва в прегръдките на своя любим и той я чака с отворени обятия, надявайки се да я понесе на ръце.

Тази прегръдка означава дълбока любов, става ясно колко много е искал да те види, колко си важна и ценна за него. Ако вашето момче ви прегръща по този начин, това не означава нищо друго, освен че е истински влюбен във вас.

4)  Стегната

Това е една от онези прегръдки, които ви оставят без дъх и не точно заради интензивността на прегръдката. Прегръдка е, че вашето момче ви държи толкова здраво и сякаш изглежда, че не ви е виждал от векове.

Колко трае идеалната прегръдка?

Идеалната прегръдка продължава от пет до десет секунди. До този извод са стигнали учени от университета Голдсмит. Те са провели изследв...

5)  " Гушкане"

Класическата прегръдка, която включва серия от много повече прегръдки. Ако вашето момче ви прегръща по този начин, за да ви утеши или да се почувствате по-добре, това несъмнено е демонстрация на неговата любов и интерес към вас.

Ако вашето момче ви прегръща често по този начин, оценете го! 

Всеки от нас изразява любовта си по различни начини, но това, което не можем да фалшифицираме е това, което наистина чувстваме, когато прегръщаме някого.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...