ТОП 4 най-досадни зодии

26200
ТОП 4 най-досадни зодии
Снимка: iStock/Guliver

Никой не иска да общува с хора, които не знаят как да се държат дистанцирано и постоянно се налагат. Те нямат чувство за такт и искат на всяка цена … да насочат вниманието към собствената си личност.

Астролозите са сигурни, че характерът може да се обясни с датата на раждане. Те са назовали зодиите на Зодиака, при които "достатъчността" на характера се проявява най-ясно.

Кои са тези, ТОП 4 най-досадни зодии вижте сега…. :

Рак

Представителите на тази зодия са невероятно упорити в комуникацията. На пръв поглед може да изглеждат срамежливи и притиснати, но този, който е „близък човек“ за тях, трябва да се грижи и той най-добре го усеща. Раците ще започнат да изморяват любимите си с любов, грижи, разкритията си. Жените Раци обичат да коментират хората около тях. Мъжете Рак, също обичат да правят „вятър на устата“, чрез коментари, но изключително им харесва вниманието да е насочено към тях самите.

Водолей

Те са много умни и ерудирани, но за тях е изключително трудно да се сдържат в своето „зная всичко“. Водолеите винаги искат да бъдат в центъра на вниманието, поласкани са, когато някой се възхищава на техните интелектуални данни. И все пак, те не познават чувството за пропорция. Водолеите ще се намесят със своите „интересни факти“ и „измислени истории“ във всеки разговор, дори в ситуации, в които би било крайно неподходящо. Водолеите ще изтощават любимите си хора с постоянни разговори за чувства. Това се случва, защото се страхуват да бъдат разбрани само частично, а не изцяло.

Риби

По време на първата среща те са най-тактичните и сдържани хора. Цялото възпитание се проявява някъде в момента, в който се озовете близо до тях. Понякога става просто невъзможно да слушате Рибите, защото са способни да обсъждат един и същ въпрос хиляди пъти и да разказват едни и същи истории. Но не може да им се обидите. Те просто, както всички хора, мечтаят да бъдат добре третирани в обществото. И с манията си, се опитват да привлекат вниманието към себе си.

Стрелец

Представителите на тази зодия винаги са „душата на компанията“. Те са непринудени, имат възхитително чувство за хумор и широка перспектива. Само по време на първата среща започват да се държат с хората, сякаш са най-добри приятели. Това невинаги е подходящо и често дори плаши другите. Стрелецът ще им разкаже всичко за личния им живот и ще разкрие най-лошите си тайни. Понякога това изглежда странно. Нещо повече, той със сигурност ще започне да изискват нещо от новите си „приятели“, защото приятелството е за това, а именно - приятелството, за да си помагат взаимно. Всъщност на шумните партита няма по-желан гост от Стрелеца. Но нека не се заблуждаваме. Те изобщо нямат истински приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com