ТОП 7 двойки зодии, чиято връзка завършва с катастрофа

5369
ТОП 7 двойки зодии, чиято връзка завършва с катастрофа
Снимка: iStock/Guliver

Всеки трябва да знае съвместимостта си с представители на различните зодии и не бива да го забравя, дори ако връзката им тепърва започва. Така малко хора знаят, че съществуват „антипрогнози“ за съюзи, съставени от астролози. Те уверяват, че тези зодиакални съюзи ще се превърнат в истински провал и травма за техните представители в личния живот.

Рак и Водолей

При тази двойки връзката в началото е романтична и привлекателна, понякога дори твърде много, но скоро чувствата на партньорите един към друг „умират“. Прямо линейността и авторитетът на Водолея често плашат и обиждат Рака. Тези конфликти обикновено са свързани с различията за свободното време у представителите на двете зодии. Раците са домошари. Те не могат да разберат желанието да отидат на шумно парти с приятели вместо съвместна вечер с филм и пуканки.

Лъв и Телец

Тази двойка е съсипана от упоритите характери на двамата и невъзможността да се правят отстъпки. Страстта на тези силни знаци бързо отшумява, излагайки на показ всички проблеми. Само искрената любов може да преодолее това, но дори тогава няма да мине, без скандали и чупене на съдове.

Риби и Близнаци

Тези 4 зодии са най-упорити

Телец Телецът знае какво иска и не го е грижа колко далеч трябва да отиде, за да го постигне. Хората подценяват колко много време и ен...

В тази двойка е по-вероятно за Близнаците да са инициатор на раздялата. Те са тези, които са по-склонни да се охладят до твърде меки, мечтателни Риби. Наред с това и двата знака на зодиака изобщо не искат да поемат отговорност и да се обвиняват взаимно.

Овен и Рак

Природа с фини умствени организации. За Рак е характерно да страда под игото на напористия, властен, понякога груб Овен. В началото на връзката последните са привлечени от мистериозността на Раците, но щом се отворят напълно и се доверят на Овена, губят интерес. Връзката завършва с разбитото сърце на Рака.

Скорпион и Лъв

И двете зодии са твърде властни и не могат да споделят лидерството в отношенията помежду си. В такъв съюз ще има твърде много емоции и то не винаги положителни. Избухливият Скорпион бързо губи самообладание, а нетърпеливият Лъв само долива налива масло в огъня на кавгата.

3-те зодии, които са най-верни в любовта

Има зодии, които предпочитат спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните партньори. Можеш да разчиташ на тях, че ще бъдат ве...

Стрелец и Козирог

Представителите на тази двойка имат твърде различни възгледи за живота, за ценностите и отношението към парите. Стрелецът се опитва да избере финансово

по-независим партньор, а Козирозите от своя страна приемат твърде леко финансите и житейските трудности.

Водолей и Дева

Това е един от най-опасните съюзи за взаимоотношения. Представителите му не могат да се разберат под един покрив. Животът е този, който ще убие чувствата в тази двойка. Девата цени комфорта, реда и уюта, докато Водолеят е напълно неспособен на практичен и отговорен подход към проблемите на съвместния живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com