Това са 5-те неща в една жена, които мъжете намират за непривлекателни

10550
Това са 5-те неща в една жена, които мъжете намират за непривлекателни
Снимка: iStock/Guliver

Понякога жената се престарава, когато иска да привлече мъжкото внимание към себе си. Въпреки, че се опитва да се старае, често пъти тя неволно прави някои грешки. И когато си мисли, че по този начин ще успее да впечатли един мъж, всъщност се оказва, че го отблъсква. Затова за всяка жена е важно да избягва да прави подобни неща, защото в противен случай няма да успее да привлече правилният човек за себе си. И така, време е да се запознаем с нещата, които отблъскват мъжете.

1. Прекаленото гримиране

В старанието си да изглежда красива, жената често пъти започва да си поставя твърде много грим, защото си мисли, че всеки мъж обича добре направените и силно гримираните жени. Тежкият грим обаче не се харесва на повечето мъже, той дори може да ги отблъсне. Това е така, защото когато един мъж види жена с много грим, той я определя като по-възрастна, или като такава, която иска да скрие нещо от себе си. Освен това тежкият грим не се гледа с добро око от мъжа, защото той я мисли за по-повърхностна и несериозна.

2. Твърде много естетични корекции

Изкуствените корекции не действат на мъжа по начина, по който жената очаква. Тя по-скоро го прави за себе си, защото си мисли, че не изглежда достатъчно добре, за да се хареса на противоположния пол. Ако една жена започне да се преобразява, това ще има обратен ефект при намирането на сродна душа. Твърде изкуствените корекции и подобрения дразнят мъжете.

3. Клюкаренето

Един навик, който го има във всяко едно общество. Мъжете също обичат да одумват и да говорят зад гърба на другите, но те се дразнят особено много, когато жената прекалява с клюките и интригите. Затова когато жената е в компанията на някой мъж, когото харесва, тя трябва да спре да клюкари и да споделя безполезна информация.

Кой би предположил, че това е основната причина жените да напускат мъжете, които обичат

Доста мъже не могат да осъзнаят, че една жена по някое време иска наистина да си тръгне от живота им завинаги. Повечето представители н...

4. Прекалена изолираност и липса на социален живот

Може да звучи неочаквано или странно, но мъжете обръщат голямо внимание на професионалната кариера на жената. Когато една жена е успяла в професията си, тя става интересен обект в мъжките очи. Мъжете са на мнение, че щом една жена се е издигнала в кариерата си, значи тя представлява сериозен интерес за тях. Ако жената е затворена, няма интересна професия, няма много приятели, то тя става непривлекателна за силния пол. Разбира се, не липсват и изключения, но те са по-скоро рядкост.

5. Твърде самонадеяни и уверени жени

Ако една жена притежава решителност, това се харесва на мъжете. Ако е плаха и неуверена, това по-скоро ги отблъсква. Но някои жени правят грешката да се правят на свръхуверени и прекалено целеустремени. Идеята е да изпъкнат пред другите и да го покажат. Да, но това дразни мъжете и вместо да ги привлича, те се плашат и се дърпат назад. Един мъж не допуска до себе си властна жена, защото го е страх да не вземе надмощие над него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com