Това са най-нарцистичните знаци в зодиака

14443
Това са най-нарцистичните знаци в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Да обичаш себе си не е забранено на никого - това далеч не е най-лошото чувство от всички. Въпреки това, при някои зодиакални знаци нарцисизмът достига точката на абсурда.

12-то място - Рак

Самолюбието не е чуждо на Раците, те просто се ценят само когато всички около тях ги оценят, това е цялата истина.

11 място - Дева

На първо място Девата мисли как ще бъде по-добре за другите, а след това и за себе си. Девите обичат да се оттеглят в себе си, по-точно в дълбините на своя неразбираем ум, където най-добре си почиват от постоянните и нищожни проблеми, които измислят хората и които не са от техния ранг.

10 място - Козирог

Козирогът е интегрална личност и поради това не променя навиците си, убежденията си, политическите възгледи и мнението на другите хора не го засяга. Такива хора не нарушават правилата, винаги спазват обещанията, носят отговорност за другите и обичат с цялото си сърце. Целият земен път на Козирога прилича на опит за достигане на „златните стандарти“ и задоволяване на техните високи изисквания.

9 място - Везни

Везните обичат себе си повече от всеки друг: глезят се, хранят се вкусно и се обличат красиво. Но това не им пречи постоянно да се съмняват в себе си. Мислите на Везните винаги са заети с противоречия. Те имат трудни отношения само със себе си.

8 място - Близнаци

Тези алтруистични герои също се обичат и не се ограничават в нищо, просто изглежда, че Близнаците са родени с устройство за самоунищожение, вградено в тях. Те се отдават изцяло и напълно на другите, за да могат по-късно да се насладят на своето превъзходство и незаменимост.

7 място - Водолей

В живота те мечтаят да живеят свободно: в хармония със света и другите. Ако светът изглеждаше така, както го виждат Водолеите, тогава отдавна щяхме да ги назначим начело на земното кълбо и за заместител на Бог.

6-то място - Стрелец

Те по някакво чудо успяват да намерят хармония в живота между любовта към себе си и към света. Те са влюбени в себе си до такава степен, че знаят как да извлекат всичко от живота и не дразнят другите с лудориите си. Представителите на този знак винаги успяват да намерят средна позиция между „искам“ и „нуждая се“.

Най-истеричните съпруги сред зодиакалните знаци

Специалистите по биоенергия идентифицират 7 неща, от които трябва да се откажете, за да бъдете по-щастливи. Истериите определено не вод...

5 място - Овен

Овенът обича себе си и страда от високо самочувствие. По-точно те не страдат, а се наслаждават. Ако не се опитвате да промените Овена, тогава можете дори да живеете с него щастливо.

4-то място - Телец

Телецът е един от най-егоистичните знаци. Те са ужасно себелюбиви, но в същото време са готови безкористно да свалят последната си риза и да я подарят на съседа си, но съседът е длъжен да обожава Телеца искрено и безнадеждно, тогава Телецът ще помогне.

3 място - Риби

Как реагират зодиите, когато са поставени под напрежение

Различните хора, когато са поставени под напрежение, ще реагират по различен начин. Стресовите ситуации и фактори не действат еднакво н...

На света има нещо, което може да се гледа вечно: как тече вода, как гори огън и как Рибите се възхищават на себе си. Бъдете внимателни: те знаят оръжието си и ако е необходимо, могат да го използват: ще се влюбите в тях до смърт и ще страдате цял живот.

2-ро място - Лъв

Те са свикнали да идват на гости или на парти на червения килим, да търпят поклони и овации от публиката и дори да слушат колко са готини и как се справят чудесно.

1 място - Скорпион

Представителите на всички зодии, цялата астрология, звездите, Слънчевата система и цялата Вселена като цяло са само боклук под краката на Скорпиона. По един или друг начин, самият Скорпион безусловно вярва в това и спорът с него е безполезен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...