Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения

29325
Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения
Снимка: iStock/Guliver

Понякога въздействието на външни фактори и външна намеса може да разруши нашите планове. Друг път това се случва заради факта, че не сте избрали най-благоприятния ден за решаване на важни въпроси.

За щастие, има начини, с които можете да предотвратите провалите и неуспех. На първо място, трябва да изберете най-благоприятния ден за решаване на бизнес въпросите, съветва dailyhoro.ru.

Числата в месеца, благоприятни за важни дела и взимане на решения:

Много дни са напълно несъвместими с нашите планове. Ето защо могат да възникнат непредвидени ситуации, заради които да се окажем губещи.

Всяко число има определена енергия, която може да повлияе на всяка област от живота ни, включително и на плановете ни. Според нумерологията, най-силните числа са в диапазона от 0 до 9 и всяко от тези числа покровителства определен ден от месеца.

1 покровителства 1-ия, 10-ия, 19-ия ден от месеца.

2 - 2, 11, 20, 29 дни от месеца.

3 - 3, 12, 21, 30 числа.

4 - 4, 13, 22, 31 числа.

5 - 5, 14, 23 числа.

Какво вещае нумерологията за 2021 година

Почти краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малцина без последствия, както психичес...

6 - 6, 15, 24 числа.

7 - 7, 16, 25 числа.

8 - 8, 17, 26 числа.

9 - 9, 18, 27 числа.

Всяка дата в месеца има свое нумерологично значение. И всяко число в бизнес нумерологията е отговорно за своята специална сфера на дейност.

Свещено ли е числото 13?

13 е свещено число по отношение на нумерологията. Това каза за сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус&...

Единицата  е благоприятно число за по-бързо и ефективно решаване на планираните дейности. Това означава, че на 1, 10 и 19 всеки месец е най-добре да се занимавате с правни въпроси и сключването на договори. В този случай всяко решение ще се окаже полезно за вас.

Двойката  - през този период трябва да избягвате да правите неща, които изискват нервни и енергийни разходи. Най-добре е да посветите 2-ри, 11-и, 20-и и 29-и за планиране на бъдещи дела и завършване на започнатите. Не се препоръчва да участвате във финансови транзакции, тъй като в такива дни те обещават големи загуби.

Тройката - най-добрите четири дни за ново начало. Всичко, което сте планирали за 3-то, 12-то, 21-во и 30-то число на месеца, ще бъде реализирано. Не се препоръчва обаче да споделяте плановете си с други.

Четворка - най-подходящите четири дни за изпълнение на рутинни задачи. Понастоящем не се препоръчва да се предприемат нови начинания и да се вземат отговорни решения.

Петицата е символ на риска в нумерологията. Това означава, че на 5-ти, 14-ти и 23-ти успех може да ви очаква само ако не се страхувате да рискувате и да участвате в най-отговорните бизнес операции.

11 е числото на лидерството... и още предизборна нумерология

Минути след като Централната избирателна комисия (ЦИК) изтегли номерата на бюлетините за предсрочните парламентарни избори, политиците ...

Шестица  - на 6-ти, 15-ти и 24-ти не се препоръчва да се вземат прибързани решения и да се предприемат дела, изискващи спешно приключване. По това време трябва да се занимавате с домакинска работа, да се срещате с приятели и роднини и да уреждате срещи.

Седмица - три дни учене, ценни съвети и саморазвитие. Ако на 7-мо, 16-о и 25-о число на месеца имате планиран важен въпрос, трябва да се отнасяте със специална отговорност, в този случай той ще бъде решен с максимална полза за вас.

Осем  - въз основа на нумерологията, числото 8 е най-силно. На 8, 17 и 26 на всеки месец се препоръчва да се занимавате с важни бизнес въпроси и да вземате решения, които изискват особено внимателно претегляне.

Девет  - дни на важни решения. 9, 18 и 27 номера са най-благоприятни за големите предприятия и сключването на важни договори.

Смята се, че най-неблагоприятните дни от месеца за решаването на важни въпроси са тези, в които има нула. Енергията на нулата влияе върху енергията на съседното число, като по този начин я отслабва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com