X
 
 

Това са зодиите, които крият истинското си Аз в любовта

24030 0
Това са зодиите, които крият истинското си Аз в любовта
Снимка: iStock/Guliver
Можете да си представите, че сте във връзка, в която не знаете как да бъдете себе си и го криете от партньора? Макар това да звучи неправдоподобно, бихте се учудили колко хора всъщност имат подобен проблем. Нашите астрологични характеристики имат много общо с това защо определени зодии крият истинското си Аз. Истината е, че това, което ни кара да влезем във връзка, често може да бъде и това, което ни спира. А ето и кои са знаците, които имат сериозен проблем с разкриването на същността си.

1. Дева

Девата е наистина добър приятел и още по-добър „измамник”. Ако сте партньор на тази зодия, може би мислите, че знаете какво се върти в главата й, но истината е, че това не е така и никога няма да имате тази способност. Девата ще направи това, което трябва да направи, за да получи това, което иска - подкрепа, одобрение или нещо материално.

2. Рак

Ако сте във връзка с Рак, вече със сигурност сте се „оплели”, тъй като този знак рядко разкрива кой е всъщност или какво мисли. Може да е много сърцат, но и доста коварен. Не забравяйте, че човекът, роден под тази зодия, има много малко търпение към вас или нуждата ви да го познавате по-добре. Те дават от себе си това, което мнозина биха определили като „санитарен минимум”, и въпреки че е много ограничено, те са готови да дадат още по-малко, ако не спрете да „ровите” и да изисквате.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители