Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са зодиите, които се обвързват най-трудно

23 декември 2021, 11:25 часа

ТЕЛЕЦ

Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това често е предизвикателство дори за най-търпеливи и имат нужда да се научат да правят компромиси, защото това им е много трудно.

Зодиите, които ще сменят работата си през 2022 година

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много конкретни в това, какво искат и какво не искат от една връзка, но заради това много често се отказват при първия недостатък, който забележат от партньора. Когато не са съгласни за нещо с половинката, стават раздразнителни и нападателни.

СКОРПИОН

Скорпионите заобичват бързо и силно, но е трудно обаче да се обвържете с тях, точно заради силните им чувства. Колкото силна е обичта им, толкова е и ревнивостта им. Те изразяват чувствата си веднага и без да се интересуват дали ви нараняват.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците бързо добиват увереност и то в твърде големи размери. Трудно е да останете във връзка с тях, защото бързо ще ви приемат за даденост и може да оставят на заден план вашите чувства и мисли. 

Жените от тези ЗОДИИ са като джакпот за мъжете

ВОДОЛЕЙ

Водолеите трудно намират партньор за сериозна връзка, защото често не уважават чувствата му, като едновременно с това обаче изискват да бъдат уважавани, ценени и да им се демонстрира любов почти през цялото време. 

РИБИ

Когато се чувстват неразбрани, Рибите имат склонност да се затварят в себе си и да изолират половинката си, като ѝ вменяват вина, макар и негласно. Ако се опитате да говорите с тях, стават още по-отбранителни.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес