Три зодии, които ще имат прекрасен август

14309
Три зодии, които ще имат прекрасен август
Снимка: Unsplash

Вече мина половината на месец юли и гледаме уверено към последният от летните месеци - август. За три зодии той ще е повече от прекрасен. Нека видим кои са те и какво ще им донесе: 

Рак 

Ето какво търси една Дева в своя партньор за цял живот

Девите са перфекционисти. Те имат поглед към детайлите и искат всичко да бъде нищо повече от перфектно. Те също са логични, практични и...

Това, което е наистина важно за вашия месец август, е, че е на път да ви извади от всяка дупка, в която се намирате, и да ви постави директно в ново и обещаващо начинания. Август има тенденция да ви въздейства емоционално.  Това, което си помислихте, че сте отблъснали, ще се върне за оценка. Това, което вече не искате в живота си, ще се покаже в съзнанието ви - ще ви даде най-добрата възможност да го видите каквото е и да го вземете със себе си - или да го оставите зад гърба си. Това е много важен астрологичен период за вас. Пригответе се да се отърсите от тези скучни, влачещи се чувства на депресия; на път сте да се събудите много рязко - и това ново състояние на събуждане е свързано с чистота, напредък, лично щастие и възстановяване на себе си.

Дева

Този август е началото на един от вашите духовни етапи, така да се каже. Вероятно сте завършили нещо основно в живота си. Видяхте, че краят идва и това ви ужаси, направи ви неспокойни, за да се отдадете на „страх от неизвестното". Въпреки че, нещата може да се усещат така, сякаш се случват твърде бързо или без предупреждение, истината е, че сте работили до този момент и да, истинската, твърда промяна беше и е неизбежна. Знаехте го, така че не би трябвало да е изненада - всичко е довело до този момент. Подгответе се, Дева, този август ще ви отвори очите и голямата изненада е, че великото непознато всъщност е място с голям потенциал, сигурност и добри чувства.  И накрая, можете да се измъкнете от старото си Аз и да започнете процеса на вашето преоткриване. 

Риби 

Ето какво търси един Стрелец в своя партньор за цял живот

Родени между 22 ноември и 21 декември, Стрелците вярват в живота на ръба. Те вярват, че се наслаждават на всяка минута от живота и са н...

От всички тук, вие Риби, които ще почувствате дълбокия импулс на позитивност, който този август ще ви донесе. Животът невинаги ви се струва лесен и има моменти, когато се чувствате сами и може би дори „твърде“ различни. Позволили сте на неувереността в себе си да играе твърде голяма роля в това как виждате себе си и отдавна казвате „нещо трябва да се промени“.  Август ще действа като период на промяна.  Нещо във вашия живот се нуждае от действие, сега и по време на този месец, ще получите много непосредствена и очевидна „промяна“. Това е вашата възможност. Хванете я. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com