Трите зодиакални‌ ‌знака,‌ ‌чиито‌ ‌живот‌ ‌се‌ ‌е подобри‌л ‌след‌ ‌12‌ ‌април‌ ‌тази година

15474
Трите зодиакални‌ ‌знака,‌ ‌чиито‌ ‌живот‌ ‌се‌ ‌е подобри‌л ‌след‌ ‌12‌ ‌април‌ ‌тази година
Снимка: iStock/Guliver

12 април е била повратна дата за три от зодиакалните знаци.

Нека видим кои са те: 

Житейски истини, които само хората над 30 разбират

Има житейски истини, които откриваме с времето. Когато узреем, започваме да виждаме повече и по-добре. Истинският пробив идва след 30-г...

Овен 

Като се има предвид, че в момента Венера си проправя път през вашия знак, не е изненадващо, че вашият знак е един от онези, които ще получат сериозно разклащане. Макар и значима сама по себе си, тя се увеличава, като се има предвид, че планетата на любовта прави връзка с растящия полумесец също в Овен. Важният урок, който трябва да имате предвид през това време, е да останете наясно какво е вашето намерение, докато напредвате в новото си начало. Понякога можете да бъдете необмислени и дори да се смятате за импулсивни и докато понякога се нуждаем от тази своенравна енергия, за да можем да получим това, което искаме. Също може да работи срещу нас, ако безсмислено следваме път, по който не сме сигурни защо вървим. През следващите дни е важно да седнете със себе си, да се оставите да се стопите в тишината и да размислите върху това, което всъщност искате да започнете по време на прераждането на Венера. Нека този нов цикъл е изцяло за вас и за това кои сте наистина, като си спомним, че дори и най-тъмните части от себе си заслужават любов.

Телец 

Докато Венера създава ново начало в любовта за всички - за вас то се свежда до мястото, където се обаждате у дома и разбира се, кой заема това пространство с вас. Често най-голямото ви падение е да мислите, че нямате никакви други влюбени възможности или че сте оправили леглото си, така че трябва да лежите в него, без да осъзнавате, че вашият собствен ум може да ви затвори в цикъл, който можете не виждам изхода ти. През следващите седмици ще бъдете помолени да се съсредоточите наистина и да определите какво означава домът за вас. За мнозина това може да означава, че откривате, че домът ви е място, което все още не сте открили, може да означава, че трябва да продадете всичко и да се отдалечите от мечта, че душата ви знае какво прави. Това може да означава, че най-накрая трябва да признаете, че връзката или бракът, в който сте, е тази, която бавно ви убива или че има място, в което се чувствате като у дома си и хора, които се чувстват като семейство - с изключение на това, че не сте там, където сте. И така, ще бъдете призовани в действие, в движение с това издигане на Венера, тъй като осъзнавате, че няма основателна причина да не следвате сърцето си.

Не знаеш ли каква е целта на живота ти

"Няма добър вятър за тези, които не знаят накъде отиват" - Сенека Чувствали ли сте някога, че не сте направили нищо в живота, че това,...

Везни 

Докато Овенът и Телецът ще виждат Венера в техния знак по време на този транзит, вие няма, но това не означава, че няма да бъдете толкова засегнати. Везните са един от другите домашни знаци на планетата на любовта, което означава, че когато и тя преминава през голям транзит, вие също. Другият фактор, допринесъл за това, че вашият знак е силно засегнат, е, че последното Пълнолуние, което видяхме, беше в знака Везни, което означава, че до следващото Пълнолуние на 26-ти все още ще сме в рамките на лунния ви цикъл. За мнозина бяхме под енергийното влияние както на Овена, така и на Везните през последния месец; този тласък и привличане на действие, справедливост и баланс. Но това, което понякога се мъчим да научим, е, че балансът рядко е справедлив. Вместо това балансът се определя от собствения ни вътрешен радар върху това, от което се нуждаем, за да се чувстваме най-добре. Понякога махалото се люлее в едната посока, а в другата се измества в обратна посока. Никога не е правилно или грешно, но по-скоро в съответствие с това, от което се нуждаем, и приемането и обичта от себе си, за да можем да удовлетворим тези нужди. Но има и моменти, когато се борим с вземането на решения и избори, защото мислим, че нещата трябва да бъдат честни, но това е илюзия на сърце, което желае да има различен отговор. През следващите седмици потърсете къде влачите краката си или забавяте вземането на решение, защото сте искали отговорът да е различен. Потърсете къде можете да се наведете и да предприемете стъпки, колкото и да е неудобно, защото никой не може да живее според вашата истина, освен вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com