Турски месар се превърна в интернет сензация (ВИДЕО)

64609
Турски месар се превърна в интернет сензация (ВИДЕО)

Нусрет Гьокче е собственик на верига ресторанти в Турция. Младият мъж публикува редовно снимки и видеа по време на работата си в Instagram и неотдавна премина прага от един милион последователи в сайта за споделяне на снимки, пише френският вестник l’Express.

Тъмни очила, прилепнала бяла тениска с леко деколте, която се съчетава добре със сакото. Гьокче полага особени грижи за външния си вид на всички снимки и видеа, които публикува в Instagram.

Турският месар, който е собственик на веригата ресторанти Nusr-Et Steakhouse, вече има многобройни почитатели в социалната мрежа благодарение на забавния и лежерен начин, по който обработва месото.

Младият мъж не се колебае да показва техниките за рязане на месото, които използва в работата си. В едно от видеата, публикувано преди два месеца, той е в кухнята си и реже месо с удивителни движения на ножа. Всичко това на фона на турска поп песен. Две седмици по-късно избира да работи на фона на Вивалди.

Facebook се готви да конкурира YouTube

Facebook е на път да се оформи като огромна конкуренция не на кого да е, а на YouTube. Идеята на социалната платформа е да се опита да ...

Изкуството за осоляване на месото

Когато не е в кухнята, Гьокче се снима навън. Той дължи популярността си не само на начина, по който реже месото, но и на маниера си на посоляване на ястията. Американският певец Бруно Марс дори публикува в понеделник снимка на Нусрет в Twitter.

Техниката му спечели прякора „Бея на солта“. Месо, сол и отличителни жестове явно са съвършената рецепта, за да се превърне човек в звезда в социалните мрежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com