Тъмната страна на всяка зодия

11747
Тъмната страна на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има своята тъмна страна, която от време на време се показва. Ето някои от тъмните страна на всяка зодия.

ОВЕН

Искате винаги да побеждавате. Готови сте да спечелите първо място на всяка цена. От друга страна, приемате твърде лично, ако някой ви превъзхожда и започвате да го мразите. Работете повече в екип с другите и ще имате по-голям успех в работата.

ТЕЛЕЦ

Обичате парите и сте най-големият материалист сред зодиите. Оценявате нещата според паричната им стойност. Перфекционисти сте. Жените Телци могат да прекарат часове пред огледалото, за да изглеждат съвършени. За тях е нормално де изхарчат огромни суми пари за дрехи или козметика. Бъдете по-пестеливи и не харчете за безмислени неща.

БЛИЗНАЦИ

Прекалено анализирате другите и ги гледате с критично око. Говорите това, което е важно за вас и за това не е изненада, че така наранявате дълбоко други хора. Думите отлитат, но ефектът остава. Ако искате да запазите приятелите си, бъдете по-дипломатични и деликатни.

РАК

Склонни сте да виждате само празната половина на чинията, песимисти сте. Прекалено чувствителни сте и дори и най-малкият проблем ви изкарва от равновесие. Трудно е за близките ви все да внимават да не ви наранят или обидят.
Опитайте да виждате и светлата страна. Приятелите ви винаги са насреща.

ЛЪВ

Прекалено сте суетни и насочени към себе си. Правите всичко, за да сте в центъра на вниманието. Всичко се върти около вас. Помагайте повече на хората наоколо, за да спечелите благодарността им.

ДЕВА

Очаквате всички да действат като вас. Ако не е така, им поставяте етикети. Не приемате чуждо мнение, ако не ви харесва. От друга страна, демонстрирате самоувереност, но вътрешно, не сте така сигурни в себе си. Вслушвайте се в мнението на другите.

ВЕЗНИ

Склонни сте да правите лош избор за партньор. Дори да виждате, че нещата не вървят, нямате смелост да прекратите връзката, което ви кара да страдате. Прекалено много се съобразявате с останалите.
Поставяйте по-често себе си на първо място и ще сложите в ред сантименталния си живот.

Зодиите, които трябва да внимават в любовта

Астролозите разкриха кои са зодиите, които допускат най-много грешки в любовта и трябва да внимават. ТелецТелецът често избира своята ...

СКОРПИОН

Имате цялото време на света, но държите всичко да е перфектно. Намирате недостатъци във всичко и във всеки човек.
Държите да имате контрол върху нещата. Опитайте се да споделяте задачите с колеги и близки, за да не се изтощавате физически и психически.

СТРЕЛЕЦ

Като вулкан сте. Нищо не е по-важно за вас освен собствените ви желания. Искате нещата да се случват по вашия начин, дори и за сметка на другите. Не е ваш проблем, ако те страдат. Ако някой застане на пътя ви, ще го отстраните брутално. Не се интересувате какво мислят другите за вас. Мислете повече за останалите, за да се радвате на спокойна година.

КОЗИРОГ

Три зодии, които непрекъснато си пъхат носа в чуждите работи

Едва ли някой обича околните непрекъснто да се мъчат да разберат какво се случва в неговия живот и се стремят да дават съвети, които ни...

Нямате чувство за хумор. Трудно ви е да показвате любов или да се радвате на любовта на другите. Непоколебими и твърди сте и получавате това, което желаете. Обаче, като застанете на върха, се държите тиранично. Ако искате да сте добър лидер, оценявайте повече лоялността на подчинените си.

ВОДОЛЕЙ

Вярвате, че сте над всички и малко хора са ви на нивото. За да стигнете желания от вас стандарт, работите усърдно и сте готови да правите всякакви жертви, включително да предавате приятелите си. След като получите каквото искате, животът ви става скучен, защото вече няма какво да ви мотивира.

РИБИ

Вътре във вас живеят няколко души, които винаги са в противоречие помежду си. Имате усещането, че сте на една крачка от изпадане в психоза, но правите всичко възможно да го скриете. Във вас нищо не е така както изглежда, само вие знаете колко вътрешни конфликти преживявате. Споделяйте повече с другите. Дори и да не приемате мнението им, ще се почувствате по-облекчени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com