Удивителна маска - тайната на красотата на ориенталските принцеси

20101
Удивителна маска - тайната на красотата на ориенталските принцеси
Снимка: iStock/Guliver

Изисканите азиатки владеят невероятни практики да поддържат красотата си. Те предават чудодейни рецепти от поколение на поколение и знаят какво да направят, за да изглеждат перфектно. За ориенталските жени красотата е тайнство и изкуство. Ако е необходимо бързо да дадат свеж вид на кожата си, те използват магическо "лекарство", което незабавно подобрява тена и връща сиянието и свежестта на кожата. Продуктът прави чудеса, изравнява тена и изглажда фините бръчки, както и избелва и подхранва. Освен това има силно подхранващо и тонизиращо действие.

Кое е това магическо средство?

Почистване на лице в домашни условия

Всеки ден по повърхността на кожата ни се натрупват прахови частици, мастна тъкан, пот и още много замърсители. Така порите на кожата с...

Тайната съставка на рецептата е легендарната добавка спирулина, получена от синьо-зелени водорасли. Можете да използвате веществото в таблетки, ще бъде по-лесно и по-удобно. Вземете четири хапчета, две чаени лъжички заквасена сметана, същото количество оризово брашно и един жълтък.

Как да приготвите маската

Хапчето от водорасли трябва да се смачка до прахообразно състояние и да се постави в стъклен съд, да се добави заквасена сметана към праха и да се разбърка до гладка смес. После добавете жълтъка към сместа и разбийте. След получаването на хомогенна сме, добавете брашно и отново разбъркайте, докато се образува каша без бучки. Важно е да сместа за маската да е еднородна. Маската е готова за употреба.

Как да я използвате

Ключ към красивата кожа - глината

Глината е натурален продукт, който е изключително полезен за нашата кожа, затова се препоръчва при правенето на домашни маски за лице. ...

Преди да използвате продукта, трябва да си направите тест за алергична реакция. За да направите това, просто нанесете малко продукт върху малка част от кожата и изчакайте няколко минути. Ако се появи зачервяване, сърбеж или друга съмнителна реакция, е добре да не се третира лицето с маската. Когато тестът бъде преминат, можете да разнесете сместа върху добре почистена кожа. След 20 минути гизмийте с топла вода и нанесете овлажняващ крем.

Домашната маска за лице, приготвена със собствените ви ръце, е направена от здравословни, висококачествени и свежи съставки. В състава няма химически елементи, но има достатъчно витамини, минерали и ценни вещества. Това до голяма степен оказва допълнително въздействие върху кожата на лицето. Винаги козметичните средства, съставени само от естествени продукти, имат много по-добър ефект от тези, които купуваме в магазина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com