Уилям и Кейт не планират бебе тази година

9100
Уилям и Кейт не планират бебе тази година

Принц Уилям и съпругата му Катрин не планират да се сдобият с наследник тази година заради Диамантения юбилей на кралица Елизабет II, съобщават британски медии, цитирани от БГНЕС.

Въпреки желанието на британците младата двойка да им дари в скоро време наследник на короната, те ще трябва да проявят малко търпение, защото тази година е важна за монархията и нищо не бива да я смущава, още по-малко бебе.

"Времето ще бъде напрегнато. В действителност няма време за бебе, освен това няма спешна нужда от наследник, тъй като вече има двама", съобщи представител на Кларънс Хаус пред британския в. "Дейли Мейл". Според слуховете Катрин била директно предупредена, че не трябва да забременява тази година, дори да е имала подобни планове.

Тази година Уилям и Кейт ще имат доста натоварена програма. Освен че ще участват в тържествата по повод юбилея на кралицата, те ще присъстват и на Олимпийските игри в Лондон през лятото, а през септември-октомври ще посетят страни от Азия, където ще представят британската монархия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...