Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте какъв тип дрехи са най-подходящи за всяка зодия, според астролози

14 май 2021, 22:45 часа

Колко и странно да ви звучи, но планетите може и да оказват влияние върху начина, по който се обличате. Щом оказват на характера ви, а той определя дали и вашия стил, то вижте тук дали сте "диво дете", обличащо се в рок дрехи, или интроверт, със семпъл костюм.

ОВЕН

Овенът обича да му е комфортно, но с нотка закачливост - обича спортни дрехи, които имат собствен характер и са в ярко отличими цветове. Заложете на суичър със забавна щампа и ще донесете настроение на всички!

ТЕЛЕЦ

Луксозният Телец ще се радва да носи рокли от изкуствена кожа или поли, които подчертават извивките им. Тези дрехи ще бъдат лесни за преобразяване в спортен или елегантен стил само с промяна на аксесоари и обувки.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат да има нещо бляскаво в гардероба им, което винаги да откроява "двойнствената" им натура. Облеклото е от семпъл стил, но тази екстра нотка закачливост и бляскавост, е това което ги откроява.

РАК

Ракът обича да "наслагва дрехи", т.е. да носи топ, сако и колан за сакото, съчетано с красиво фишу. Обича да е обгърнат в различен като тип и цвят материи и да е навлечен добре през зимата.

ЛЪВ

Представителите на Лъв обичат драматизма, задължително трябва да има аксесоар или дреха, която да приковат всички погледи. Предпочитат огромно и екстравагантно бижу, с което да покажат, че доминират всички.

ДЕВА

Девите обичат комфортни дрехи, които никога не излизат от стил. Семпла, плетена рокля или красива, тъмно-синя риза, са задължителни представители в гардероба им. Нямат място обемните бижута и екстравагантните шарки там.

ВЕЗНИ

Везните си падат по монохроматични, неонови цветове и обичайно имат поне няколко такива тениски и чанти. Обичат облеклата им да са пълни с диви лилави и жълти цветове, което ги прави уникални.

СКОРПИОН

Скорпионът е винаги шик. Класически модели, рокерско яке, пилотски очила и скъп часовник, определят почти всеки представител на тази зодия. Те не са по трендовете в модата, а задължително залагат на класиката, която не излиза от стил.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е романтична натура, която предпочита комфорт. Нежни дрехи, които прилягат чудесно на тялото, в земни тонове и романтични мотиви, са нещото което ги определя като същност.

КОЗИРОГ

Козирогът е категорично консервативен в облеклото си и се облича доста строго - блузи с якичка, закопчани до горе, панталони с ръб. Това е техният стил и няма място за фриволност.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят обича разнообразието и предпочита да сменя много различни десени и мотиви - рокли на точки, сърца, на райета, съчетани с шарени клинчета и весели очила.

РИБИ

Вечно влюбените риби имат най-романтичния гардероб - рокли и поли тип "прегърни ме", блузи с V- образно деколте, от шифон и нежни цветове. Обичат да носят секси, но удобни обувки, което разкрива романтичната им натура.

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес