Вижте кога всяка зодия ще бъде най-щастлива през 2022

22572
Вижте кога всяка зодия ще бъде най-щастлива през 2022
Снимка: iStock/Guliver

След няколко трудни години има нещо, което да очакваме с нетърпение и това е най-щастливият ден в годината. Разбира се, има по един за всяка зодия. Тази година ще осигури добре дошла промяна в енергийните нива, което означава, че предстоят повече добри, отколкото тежки дни.

Тъй като много от трудните транзити, през които сме били през последните две години, се отдалечават един от друг, а именно квадратът на Сатурн - Уран и съвпадението му със Сатурн -Плутон, нещата наистина ще се чувстват по-лесни през 2022. А ето и кой ще е най-щастливият ви ден за годината според зодията.

Как изневерява всяка жена спрямо зодията си

Някои черти от характера си можем да кажем, че са ни дадени от знака, под който сме родени. Зодията също има влияние върху изграждането...

Овен - 24 май

Рядко имате проблем да започнете нещо ново, но този ден ви предлага нещо специално. Докато Юпитер за кратко преминава през вашия зодиакален знак тази година, засилвайки новите възможности, на 24 май имате и Марс, и Луна на ваша страна. Тази рядка подредба на трите планети във вашия зодиакален знак означава, че ще получите зелена светлина, за да продължите напред по наистина голям, нов път. Юпитер ви дава късмет, Марс е свързан със страстта и мотивацията, докато Луната крие тайните на всички ваши чувства.

Телец - 25 октомври

Лунните възли представляват окончателност на научените уроци и свободата най-накрая да преследваме съдбата си. Така че, докато тази енергия ще бъде „включена” за около две години, 25 октомври ви предлага Слънчево затъмнение в Скорпион, което осветява седмия ви дом на взаимоотношенията.

Близнаци - 20 юни

Зодиите, които са винаги объркани

Всички имаме един приятел, който винаги е объркан за най-малките неща. От следване на курс до искане на шефа за повишение, техните нива...

Голяма част от вашето разбиране за добър ден е да можете не само да общувате добре, но и да бъдете чути от хората около вас. За щастие енергията на 20 юни е такава, че ще успеете да проведете онзи важен разговор, който все отлагате, да започнете нов проект или да бъдете в епицентъра на събитията.

Рак - 13 ноември

В този ден ще бъдете напълно във вашата стихия, тъй като има воден тригон със Слънце, Меркурий и Венера. Мислете за това като за най-добрия подарък! Слънцето представлява действие, докато Меркурий и Венера демонстрират вашите комуникационни умения и взаимоотношения.

Лъв - 28 юли

Докато празнувате Новолуние в Лъв на 28 юли, напомнете си за силата на новите начала. Това е отличен момент да започнете нещо ново, но също така да започнете наистина да разпознавате силата, която чувствата имат в живота ви.

5-те зодии, които извършват големи грехове и не признават грешките си

Всеки човек греши поне веднъж в живота си, няма никой безгрешен, но определено върху тези наклонности има влияние и знакът, под който с...

Дева - 2 март

Това е ден, в който ще си припомните силата на любовта. Докато Новолунието в Риби ще активира вашия седми дом на взаимоотношенията, осветявайки тази област от живота ви, това също ще бъде напомняне, че трябва да обичате себе си също толкова дълбоко, колкото и половинката.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com