Време ли е за раздяла или не?

1909
Време ли е за раздяла или не?
Снимка: iStock/Guliver

Чувствате ли се блокирани във връзка и често ли си мислите дали да скъсате с приятеля си? Прекратяването на една връзка е огромно, емоционално решение и никога не е лесно. Ето списък с признаци, които сме съставили, които ще ви помогнат да разберете кога да скъсате.

Първо, поемете дълбоко дъх и се уверете, че това е само фаза, и не забравяйте, че ви очакват добри времена. Всички взаимоотношения преминават през трудни времена, когато две различни личности се приспособяват една към друга. Докато грубите петна в една връзка са напълно нормални, има някои предупредителни знаци и червени знамена, които не можете да пренебрегнете. Ето за какво да внимавате:

Няма доверие или уважение

Ако на връзката ви липсва доверие, уважение и стабилност, това означава, че тя не отива наникъде. Ако не можете да се доверите на партньора си в нищо, което прави или казва, или ако партньорът ви постоянно се съмнява във вас, това е знак за нездравословна връзка, която няма да продължи дълго. Ако сте опитали и не сте успели да се доверите на партньора си или той многократно нарушава доверието ви, тогава това е предупредителен знак.

16 признака за здрава връзка

Чувствате се блокирани във връзката

Често ли си представяте живот без него и го намирате за по-хубав и по-щастлив? Чувствате ли се влюбени в човека, който вече не харесвате? Продължавате ли да се надявате, че ще се промени? Ако сте постоянно тъжни около него или ако се чувствате сами, дори когато сте заедно, тогава това е огромно червено знаме.

Често чувствате, че сте в едностранна връзка

Ако вие винаги предлагате срещи, обаждате му се, изпращате му съобщения или правите планове, това показва, че той не желае да полага необходимите усилия, за да поддържа динамиката на връзката свежа. Когато емоционалните ви нужди не са задоволени и ако вие сте единственият, който работи активно за поддържането на връзката жива, тогава това са сигурни знаци, че трябва да скъсате.

Как да живеете във връзка с всяка зодия

Ценностите ви не съвпадат и интересът ви намалява

Трябва ли да се разделя с приятеля си само защото искаме различни неща в живота? Отговорът е ясно „да“, ако вашите ценности започнат да се трият неудобно една в друга. Когато страстите и интересите са твърде различни, за да бъдат уредени без драстичен компромис, или ако житейските ви цели не съвпадат, тогава трябва да напуснете връзка.

Уморихте се от връзката

Ако всичките ви срещи са станали скучни и когато всяко ваше усилие да го направите забавно е посрещнато с общо отвращение, тогава е моментът да прекратите връзката. Голям предупредителен знак, че връзката ви е обречена, е когато партньорът ви просто вече не ви вълнува – не очаквате с нетърпение срещите и се наслаждавате на идеята за времето, прекарано далеч от него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко често трябва да миете косата си?

Кои растения у дома са опасни за домашните любимци?

Какви са причините за ранното посивяване на косата?

Защо не можете да засадите папрат близо до къщата си?

Може ли пиенето на бира да ни направи алкохолици?

6 опасни грешки, които доста хора правят в банята

Безопасна ли е ежедневната консумацията на ягоди

Какъв е реалният срок на годност на храните?

Защо е важно да знаете рождената си звезда и как да я определите

С убийствено тяло и смъртоносни удари: Красавица обеща да нокаутира Путин (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com