Защо мъжете изневеряват, дори когато имат щастлива връзка

14068
Защо мъжете изневеряват, дори когато имат щастлива връзка
Снимка: Istock/Guliver

Трудно е да се приеме, но дори и най-силните двойки изглежда не са имунизирани срещу изневяра.

Странно е твърдението: мъжът може да бъде щастлив с жената си и въпреки това да изневерява. Как е възможно това.

Грозната причина за изневярата на всяка зодия

Ясно е как се чувства човек след изневяра, все е неприятно, независимо дали е от страна на инициатора или предадения. Но какво всъщност...

Причина 1

Първо, нека да разгледаме човешката биология. Всички мъже са "мъже" по природа. Природата се грижи човешката раса да не измре и е „надарила“ на всеки мъж с мощен инстинкт да оплоди колкото се може повече жени, за да може да се родят колкото се може повече потомци. Инстинктът е двигателят на техните мисли, действия и стремежи.

Ето защо мъжът може физически (ако не и романтично) да бъде привлечен от друга жена, дори ако излиза или живее с жена, с която е истински щастлив. Той дори не анализира какво се случва - просто в главата му се изниква "О, можеш да оставиш още повече потомство на тази Земя!"

Когато той гледа похотливо друга, това не означава непременно, че вече не намира партньорката си за привлекателна или я е разлюбил. За мъжа физическата близост отстрани изобщо не е синоним на думата „любов“, напротив, нещата обикновено не са

Жените, от друга страна, са напълно различни: за тях емоциите и привързаността означават дори повече от физическата близост.

Най-големите лъжи, с които мъжете прикриват изневярата си

Признаците, които издават изневярата на мъжа, са наистина много. Разбира се, ако споделите съмненията си с него, не очаквайте нищо друг...

Ето защо една жена, ако реши да изневери, е по-вероятно заради това, че й липсват топлина, романтика и интимност във връзката.

Понякога мъжете дори не идентифицират наистина жената, с която изневеряват на партньора си. За тях тя е набор от задни части, гърди и други „прелести“.

Причина 2

В допълнение към горния инстинкт „оплоди и избягай“, има и друга причина мъжете да изневеряват, дори когато имат щастлива връзка.

На мъжете, както и на жените, също може да им липсва нещо във връзката. Не е вярно, че са с по-дебела кожа и не се нуждаят от ласки и топлина. Ето защо, ако дълго време те не могат да решат проблем, то рано или късно те просто се отказват.

Какво да направиш, ако подозираш изневяра

Дори в най-стабилните връзки възникват момент на сътресения, породени по една или друга причина, които могат да доведа до кривване от п...

Романтиката наистина бавно изчезва от връзките на много двойки. За това има причини: време, проблеми, деца, натрупване на умора. Съответно в спалнята се появяват проблеми. Все по-често мъжете си мислят, че е възможно да „вкусят“ новостта и динамиката с някой друг, това по никакъв начин няма да повлияе на любовта и връзките.

С шпиони, обвинения, сълзи и заплахи нито една жена в света не е спряла мъж, който изневерява. Изходът е само един: опитайте се да говорите с него. Преди всичко, се опитайте да разберете каква е причината за изневярата. Наистина ли му липсва нещо във връзката или иска да е с друга жена?

Вярно е, че в действителност такъв разговор не е толкова прост. Например, какви са вашите гаранции, че партньорът ще отговори честно и искрено? Ето защо е толкова важно да изберете удобен момент за разговор, да не обвинявате, да не унижавате, а наистина да се опитате да разберете. Вашата задача е мъжът да се отвори, да ви се довери. Той трябва да е сигурен, че няма да му се подиграват и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com