Защо мъжете изневеряват?

17468
Защо мъжете изневеряват?

Защо мъжете изневеряват? Жените ли изневеряват повече от мъжете? Въпроси, въпроси - всяка жена сигурно неведнъж се е питала защо приятелят й изневерява - и отговорите трудно се намират, пише агенци КРОСС. Анализирайки ситуациите, в които един мъж би използвал като аргументи, когато трябва да оправдае изневярата си, стигахме до няколко извода:

Чувства се излишен:


Това явление се среща най-често при два типа мъже - младите татковци и партньорите на кариеристки. По-малко заетият от половинката си мъж започва да се чувства непълноценен. Всичко между двамата се случва по програма, тъй като промеждутъците в графика на дамата са твърде кратки. Подобен тип връзки се превръщат в планирана рутина и определено биха имали нужда от малко свежест.

Решението:

Всяка връзка трябва да кара участниците в нея да се чувстват обичани и пълни с енергия. Така че, постарайте се да осигурите на партньора си подобно усещане, колкото и трудно да ви е това. На първо време започнете да отделяте поне по 15 минути дневно, за да се изслушате. Направете си чай и се гушнете на дивана. Не е толкова трудно, нито неприятно, нали?

Липсва му романтика:


Колкото и странно да ви се струва, и мъжете имат сърца. Следователно, имат нужда от романтика, не само от секс, за да останат в една връзка. Вечеря навън, романтична среща... Сигурно ви се иска да запазите искрата в своята връзка и да накарате партньора си да изпитва необходимост да ви види отново. И дори да се вълнува при следващата ви специална среща извън ежедневното срещане по принуда.

Решението:


Дори да не сте организатор на тези мероприятия, сигурно има какво да направите. Или поне следващия път не си измисляйте 101 причини да не уважите поканата му за излизане извън установените вече планове за година напред.

Редактор: Надежда Иванова

Мъже преживяха родилните болки

Двама холандски водещи решиха да изпитат контракциите, които всяка жена преживява преди раждането, с цел да докажат, че жените са по-...

 

 

 

 

Мъжете избират жените по ръста

Ръстът на една жена вече е важен фактор при намирането на партньор в живота, показва ново изследване на учени от Университета на Грьо...

 

 

 

 

30% от мъжете не искат жени по къси поли в офиса

Близо 30% от мъжете искат забрана на миниполите на работното място, тъй като са "прекалено разсейващи", предаде БГНЕС. Проучване устан...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com