Защо на тези зодии не им върви в любовта

16308
Защо на тези зодии не им върви в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Понякога не можете да определите какво продължава да се обърква и причинява провал на връзките ви или защо дори не можете да отиде на една среща. Едно нещо, което може да ви помогне да обясните неуспешните ви опити за намиране на любов, е вашата астрологична предразположеност. Вижте тук кои зодии са по-склонни да имат повече неуспешни опити в любовен план:

РАК

5 причини, поради които не можете да откриете любовта

Не всеки има щастието да открие любовта. Ако и вие сте от хората, които все още не са открили сродната си душа, със сигурност често си ...

Представителите на зодия Рак са склонни да „поставят всичките си яйца в една кошница“. И това е във всеки аспект от живота, независимо дали става въпрос за търсене на работа или търсене на сродна душа. Те влизат с емоциите си, така че ако са в нещо, инвестират в това с цялото си сърце. Ако нещо не ги привлича, те със сигурност ще дадат ясен сигнал, че това е така. Ако ги пренебрегне някой или нещо, отнема им много време да се възстановят разбитото си сърце, защото се чувстват обидени и огорчени.

ДЕВА

Нещастието на Девите с любовта е два пъти по-вероятно от всеки друг знак. Когато обичат, обичат девствено и страстно, така че им е трудно да обичат отново. Те винаги ще останат оптимисти и ще бъдат отворени за нови преживявания и никога няма да се откажат напълно от срещи, само защото знаят, че трябва да целунат няколко жаби, докато не открият единствената си истинска любов.

КОЗИРОГ

Топ 5 грешки, които може би допускате при правенето на бебе

1. Тези дни. Съвременната жена, благодарение на медиите, е добре образована по повод овулацията. Много жени, стремящи се към майчинст...

Козирозите са много сериозни по природа. Обикновено не са нещастни, когато става въпрос за любов, но смятат, че всеки си търси половинката до определен период в живота си и ако случайно преминат това време, предполагат че ще останат сами за винаги, което ги кара да се затворят в себе си. Те са от типа хора, които, когато се насочат към нещо, трябва да го имат. Така че, когато не се получи, наистина ги засяга.

РИБИ

Рибите винаги гледат на хората с розови очила. Те изобщо не обичат да виждат лошата страна на хората и умеят да пренебрегват лошите им черти. Рибите също могат да жертват много, за да угодят на други хора. Така че, когато става въпрос за връзки, те го приемат присърце, когато връзката приключи. Те обикновено са склонни на много компромиси и прошка, дори и да им е ясно, че всичко е приключило отдавна. За щастие на този знак те са склонни да се възстановяват бързо и могат да продължат от миналото.

Очевидно, без значение какъв е вашият знак, винаги ще се сблъсквате с върхове и спадове в любовния си живот и това е напълно естествено. Късметът в крайна сметка ще бъде на ваша страна, просто трябва да го преодолеете в вашето темпо. Звездите ще се обърнат във ваша полза и ще намерите любов на неочаквано място.

5 неща, за които е добре да излъжеш на първа среща

Ако не искате да рискувате първата ви среща с приятен мъж да е последна, запомнете тези пет неща, които никога не трябва да казвате или...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com