Защо никога не трябва да изхвърляме хляб и снимки?

6164
 Защо никога не трябва да изхвърляме хляб и снимки?
Снимка: iStock/Guliver

Ако се налага да изхвърлите нещо от дома си, първо помислете как да го направите, без да привлечете негативни събития в живота си.

Някои предмети в никакъв случай не трябва да се изнасят от къщата или да се изхвърлят и дават на други хора. В противен случай човек може неволно да „изхвърли“ цялото благосъстояние от дома си. Ето какво никога не бива да изхвърляте от дома си.

Хляб и сол

Хлябът е символ на просперитета и следователно е необходимо да се отнасяме към него с цялото си уважение. Освен това хората, които познават недоимъка, не биха си позволили да изхвърлят остатъците от хляба.

Ако са ви останали няколко парчета, по-добре е да ги дадете на птиците или да ги вземете със себе си, когато излизате на разходка в парка. Със сигурност животните, които ще нахраните, ще са ви благодарни за това.

Що се отнася до солта, тя е символ на късмета и семейното щастие. Когато я изсипвате, давате на други хора или я изхвърляте, вие неволно се отказвате от благосъстоянието си.

Стари снимки 

Какво ви чака, ако загубите пръстен, обица, часовник, верижка

От древни времена на бижутата се придава много голямо значение. Те са били със статут на защитни амулети и талисмани и ако човек загуби...

Старите снимки, освен че съдържат доста изчерпателна информация за определен човек, имат и своя собствена енергия. И затова, ако просто решите да ги изхвърлите, ще ви сполетят здравословни проблеми. Ако искате да се отървете от старите снимки, по-добре е да ги изгорите и да изхвърлите пепелта в течаща вода.

Портфейли и чанти

Ако изведнъж ви е хрумнала идеята да изхвърлите стария си портфейл, тогава имайте предвид, че по този начин можете да навредите на енергията си и ще трябва да забравите за финансовия късмет за известно време. Езотериците съветват да не изхвърляме никога старите си чанти и портмонета. 

Ръчен часовник

Като цяло подаряването на часовник се счита за лоша поличба. Но ако по някаква причина сте приели такъв подарък, то в никакъв случай не го изхвърляйте, когато ви омръзне или стане неизползваем. По този начин вие разрушавате отношенията си с човека, който ви е направи подаръка.

Най-странните суеверия на света

Виждали сте поне един човек, който се върти три пъти на пета и променя маршрута си, ако някоя черна писана има нахалството да пресече п...

Ако самите вие сте си купили часовника, но в крайна сметка сте решили, че вече не ви харесва или се е повредил, не бързайте да го изхвърляте. Използвайте частите му за друг часовник.

Сватбена рокля

Смята се, че ако младоженката даде сватбената си рокля, воала или други булчински принадлежности на някого, по този начин тя ще си навлече проблеми в брака. Поради същата причина не се препоръчва дамите да се венчават с рокля, която вече е била носена от друга булка.

Косми и нокти

Изхвърляйки косми и нокти от дома си, обричате себе си на нещастие. От древността те са били използвани за извършването на различни ритуали, които имат за цел да навредят на даден човек. Най-добре е да изхвърлите космите и ноктите в тоалетната чиния. По този начин те няма да попаднат в ръцете на зложелатели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com