Защо никога няма да спечелим Евровизия

24401
Защо никога няма да спечелим Евровизия

Дискусиите по повод конкурса "Евровизия" никога не стихват. Попаднахме на мнението на Александър Петров из социалните мрежи, което решихме да споделим с вас:

"Опитваш веднъж – не става, пробваш пак – едва ли ще стане, тогава ще има ли трети път? За България - да, ако трябва 100 пъти ще се явим, ама да докажем на света, че нямаме какво да покажем.

Поли Генова излиза на сцената на "Евровизия" тази вечер

Поли Генова ще излезе на сцената на "Евровизия 2016" тази вечер. Тя ще представи България под номер 12 във втория полуфинал на песенния...

Талантлива ли е Поли Генова? Безспорно. Талантлива ли е толкова, че да спечели Евровизия? Може би... Имаме ли шанс да спечелим Евровизия, дори и Адел да беше българка и да се беше явила? Не!

Това не можем да разберем, че България е малко вероятно да спечели каквото и да е. Малки сме, нямаме достатъчно здрави връзки, с които да се промушим през стегнатите възли от пари, които не можем да извадим от задния си джоб, както се прави, за да печелиш това-онова.

Никога няма да застанем на предни позиции, защото просто не сме за там. Да ви припомним ли какви се явяваха досега? Комичното представяне на „Човека-глас“, позорното участие на Слави и Софи Маринова... То само заради това никой няма и да ни погледне насериозно.

Българино, събуди се! Каква Евровизия, какво първо място. За да си първи, трябва да имаш основание, не само претенции. Ние нищо нямаме, участваме само "за спорта". Отново ще си тръгнем, но този път по-жалки от преди."

Започва "Евровизия"

В Стокхолм започва песенния конкурс "Евровизия". Тази вечер е първият полуфинал, който БНТ ще излъчи на живо от 22:00 часа. Нашата пес...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно