Защо се провалят връзките ти според зодията

7761
Защо се провалят връзките ти според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Тъжно е, но е абсолютен факт - всеки от нас си има трески за дялане, както се казва. Единственото нещо, което всеки може да направи сам за себе си е да изследва своите лоши черти, за да се опита постепенно да се превърне в по-добра версия на себе си.

Открийте чертите, които те правят кофти гадже и са основна причина за разпада на твоята връзка, според нашия хороскоп.

ОВЕН

Основната причина за разпадането на връзка ти, преди въобще да е добре изградена, е че от самото и начало не си полагала достатъчно грижи за нея. Действала си по начертани само от теб планове, без да си се допитала до човека отсреща. Държала си се, сякаш тази връзка не те интересува въобще. И това води до нейния край...

СКОРПИОН

При теб всичко започва прекалено интензивно. А този огън, който бързо се пали, угасва също така много бързо. В леглото бяхте страхотни, но май с това се изчерпа всичко. Не ви достигнаха тухлите, за да изградите успешни взаимоотношения. 

ДЕВА

Понеже двамата бяхте на различни етапи от живота си, не успяхте да намерите правилния баланс във вашата връзка. Вероятно в бъдеще ще срещнеш подходящия човек, с който нещата ще се наредят по правилния начин. Няма нужда да насилваш една връзка, ако сте прекалени различни да направите здрав squz.

РИБИ

Едва ли осъзнаваш, че той в никакъв случай не е четец на мисли. Какво си мислеше, че може винаги да знае какво искаш и чувстваш, без да говориш ли? Не става така. Поне да беше дала някакви дребни признаци на заинтересованост...

РАК

Какъв тип приятелка си според зодията

Навярно вече знаеш как се отразява на любовния ти живот твоята зодия, по какви мъже си падаш и какво търсиш в леглото. Но, ако заговори...

Още от самото начало, той беше искрен с теб и не случайно ти каза, че не търси сериозно обвързване. Твоите очаквания, че с течение на времето ще те опознае отлично и ще се получат сериозни неща не се оправдаха. Защото ти не остана честна пред себе си. Повярвай следващия път, когато някой ти каже истината, колкото да ти се струва тежка тя.

СТРЕЛЕЦ

Още в началния етап връзката ти започна да се задушава. Цениш своята самостоятелност, иска ти се да вършиш неща, каквито ти дойдат на ума, но без да се "вържеш"за него. И когато реалността те удари по главата с чук, ти избяга. Затова си една от зодиите, които остават сами за най-дълго.

ЛЪВ

Наистина си много заета, да се занимаваш с мъже, които им се иска да са с теб...но не съвсем. Така че правилното решение е да прекратиш нещата навреме, по твоя инициатива. Имаш самочувствие и то с покритие и предполагаме, че няма да останеш сама за дълго време.

7 знака, че не сте подходящи един за друг

Всички около теб са щастливи и основното им забавление е да обсъждат драматичните ти връзки и раздели? Не се ядосвай, а помисли дали пр...

ВОДОЛЕЙ

Двамата рядко оставате сами. Постоянно ходите на срещи с други компании и така и не си изградихте ваши навици и приключения. А ти дори не държеше ръката му на публични места. Е, честито! Направо го отдалечи от себе си, като по учебник!

КОЗИРОГ

На теб никога не ти оставаше време да се видиш с него. Постоянно беше заета...дори и с Facebook! Дори се опитваше да си внушаваш, че ако той е имал по-голям интерес към теб, щеше да направи по-голямо усилие. Явно е, че вашата връзка хич не е била от кой знае колко голямо значение и за двамата.

ВЕЗНИ

Най-често срещаните грешки, заради които приключват връзките

Едва ли никога не ви се е случвало да ви кажат, че привличате за партньор такива хора, каквито сте и самите вие. И до голяма степен тов...

От прекалено внимание да не направиш или кажеш нещо грешно, ти не държеше на самата себе си. Нямаше как да се получат нещата, защото не беше достатъчно откровена и отворена към него. 

БЛИЗНАЦИ

Гледаш постоянно да е на разстояние от теб, така че ако ти изпадне нещо по-добро, да не го нараниш. Така че, по-добре въобще не задълбочавай нещата, защото ще носиш след това емоционална отговорност. За съжаление, начина ти на мислене не ти носи ползи, и летиш от цвят на свят като пеперуда.

ТЕЛЕЦ

Трудно се отказваш и слагаш край на една връзка, в това няма спор. Но безкрайната ви твърдоглавост много често ти изиграва лоша шега. В едни здрави взаимоотношения, уважението, разбирателството, компромиса са правила от изключително значение. Така че, следващия път си вземи поуките и пренастрой себе си относно тези правила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com