Заведете децата си сърцето на модерен Париж, с детската мода на JACADI

1618
Заведете децата си сърцето на модерен Париж, с детската мода на JACADI
Снимка: Jacadi

Благосъстоянието на децата ни винаги е било от първостепенна важност за нас. Грижата за тях, високото качество на живот и усещането за свобода, които се опитваме да им осигуряваме всеки ден. Затова и когато избираме продукти за тях, се стремим те да бъдат с максимално високо качество, без компромис с вида и изработката им.

Jacadi Paris, които отварят врати още през 1976 година, до ден днешен са носители на търсеното високо качество и достоен наследник на детската френска мода. Те събират в себе си не само високото ниво, но и магията и свободата на детството, които малчуганите търсят с всяка своя стъпка.

С престиж и класа, Jacadi Paris предлагат дрехи, аксесоари и обувки за момичета и момчета от 0 до 12 г., прецизно моделирани за всеки малък човек и с високо качество не само във вида, но и в използваните материали.

С огромно внимание към детайла, такова каквото заслужават само децата, Jacadi Paris основава силни връзки с тях и родителите им, въз основата на емоциите, които даряват на малките си модели и които са от изключителна важност за тях.

Уникални с докосването си, дрехите на детската френска марка дават обещание за голямо внимание и към най-малкия детайл, избирайки най-фините материали, прецизната изработка и финализирането на моделите.

Но Jacadi Paris са внимателни не само във физическите аспекти на продуктите си, но и в желанието да предадат наследството на елегантната френска мода на младите поколения, възпитавайки в тях вкус към красивите и фини неща в живота.

Освен с това, марката спокойно може да се нарече и приятел на планетата, заради използваните материали и механиките си на производство. Те държат изключително много на отговорните и устойчиви иновации, както и на осведомеността по наболелите екологични теми.

Използват органичен памук от биологично земеделие, без ГМО, без пестициди или химически торове, екологичен деним без опасни химични и токсични вещества и продукти. В работата им се използва REPREVE, материал, изработен от рециклирани пластмасови бутилки. При тях няма използване на естествени кожи, а пухът, перата и вълната, които използват, са RDS (Responsible Down Standard) и RWS (Responsible Wool Standard), като марката зачита и държи високо на хуманното отношение към животните.

Jacadi Paris имат и колекции и за най-малките, като техните модели са адаптаирани с изключителна нежност, отново с високо качество и отношение към детайла, като са с уникална и емблематична визия за всеки сезон.

В техните магазини могат да бъдат намерени и козметични продукти, като масла и парфюми, които са дерматологично тествани и подходящи за всяка възраст.

Магазините на Jacadi Paris могат да бъдат намерени вече и в Paradise Center на етаж 1, където вече можете да избирате и от тяхната нова колекция пролет/лято 2022.

Потопете се заедно със своите малки любимци, в сърцето на модерен Париж, чрез магазините и моделите на Jacadi Paris.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com