Зеленчукова супа за отслабване

12481
Зеленчукова супа за отслабване
Снимка: https://pixabay.com/

Зеленчукова супа за отслабване

Всеки човек знае полезните свойства на зеленчуците. Всеки диетолог ще ви каже, че ключът към „правилното“ отслабване е приемането на различни кореноплодни зеленчуци.

Мисля, че ще се съгласите, че за известно време консумирането на сурови моркови или зеле през цялото време не е особено приятно. В оригиналната си форма зеленчуците бързо се отегчават и човек преминава към нещо друго, като по този начин разгражда и прекъсва диетата си. Реално, тези здравословни продукти могат да се използват в различни варианти и видове! Супи, салати - каквото пожелаете!

Правилният избор за тези, които искат да свалят излишните килограми лесно и правилно, е зеленчуковата супа за отслабване. Първият и може би най-важният плюс е ефективността. В рамките на една седмица от консумацията на тази супа, може да отслабнете с 5-8 кг!

Тайната на диетата е съвсем проста

Ядете само тази супа и, разбира се, пиете обикновена вода. Може да ядете бульон със зеленчуци по всяко време на денонощието, защото колкото повече ядете, толкова по-бързо отслабвате. Зеленчуковите супи са известни с факта, че имат стимулиращ ефект, върху тялото, ускорявайки метаболизма.

Вторият плюс е лекотата на приготвяне

Рецептата за супа за отслабване е много лесна, така че готвенето не отнема много време и усилия. Първото място по популярност и ефективност заема супата с добавка на целина. В някои случаи се нарича супа от целина. И така, за приготвянето й се нуждаем от следните съставки:

- 6 средни глави лук;

- 2 средно големи чушки;

- 2 домата;

- 1 малка глава зеле;

- връзка целина;

- по желание може да се добавят зелени.

Режем зеленчуци по наша преценка, но обикновено те се нарязват на средно големи парчета. След като всички съставки са подготвени и натрошени, те се поставят в тенджера. За целта, изсипете цялата тази смес със студена вода и сложете на котлона. Варете, докато заври на силен огън. Готвенето ще отнеме средно около 10 мин. Важен факт е, дали искате зеленчуците в супата да са хрупкави или по-меки. В първия случай извадете супата от котлона по-рано, а във втория, съответно, по-късно. Супата от целина за отслабване е много ефективно, вкусно и здравословно ястие, така че, дори професионалистите я препоръчват за консумация.

Рецепта на деня: Супа с топено сирене

Топеното сирене има много приложения в кухнята, но в супата се среща най-рядко. Затова ще ви представим една интересна рецепта за супа ...

По време на диетата не забравяйте да изключите следното:

- мазни;

- брашно;

- пържено;

- сладко;

Рецепта на деня: Супа топчета

През следващите дни се очаква застудяване, а това е подходящо време за топла супа. Днес ще ви представим класическата рецепта на това т...

- пушено;

- алкохол и газирани напитки.

Отзивите за супата от целина са изключително положителни! Дори въпреки трудностите през първия и втория ден, когато настъпват промени в диетата и тялото се възстановява. След това хората свикват, дори харесват тази версия на ястието, защото след зеленчукова супа винаги чувствате лекота и комфорт, а също така няма угризения за ядене на нездравословна храна.

Разбира се, освен за храна, трябва да отделите време и за спорт, защото здравословният начин на живот се дължи не само на правилното хранене.

Разходка, преди обяд или прости укрепващи упражнения могат да помогнат за изграждането на резултатите. Въведете нови навици, свързани с правилния начин на живот и винаги бъдете във форма!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com