Зодиакалните двойки, в които „шеф“ е жената

6643
Зодиакалните двойки, в които „шеф“ е жената
Снимка: iStock

Изразът „съпругът е главата в семейството, а жената е врата“, според астролозите, не е еднакво валиден за всички двойки. Те декларират, че по знаците на зодиака е възможно да се определи в кои семейства жената ще заеме водещата позиция, а мъжът ще ѝ се подчинява без проблем.

Жена Телец и мъж Козирог

Телците са изключително прагматични и отговорни натури, свикнали са да държат всичко под контрол. Тези качества и навици се засилват, особено когато момичето Телец създаде свое семейство. Тя поема отговорността да управлява дома и да разпределя бюджета, а Козирогът, който обича да има ред във всичко, охотно се съгласява с този вид отношения. Със съпругите на други знаци  мъжете Телци не се чувстват толкова спокойни.

Жена Дева и мъж Близнаци

Девите имат изключително реален поглед върху заобикалящата действителност, икономични са и се стремят да се застраховат със спестявания. Тези дами са свикнали да се грижат за здравето и благосъстоянието на другите, особено що се отнася до отношенията със съпруга. Мъжете Близнаци са доволни от възможността да прехвърлят допълнителните задължения върху съпругата си, тъй като ще им остане  повече време за техните си работи“.

Жена Лъв и мъж Везни

Огнените Лъвици винаги вземат ситуацията в свои ръце, вземат решения бързо и ясно, което се харесва на ефирните, одухотворени Везни. Господата от тази зодия са убедени, че жена като Лъвицата все още трябва да бъде заслужена, благодарни са за всяка минута с нея и са готови да поемат много домакински задължения, оставяйки на съпругата време да взема волеви решения.

Жена Козирог и мъж Риби

Жените Козирог  поддържат къщата в перфектно състояние, като същевременно успяват да изградят кариера и да се ангажират с дейности за саморазвитие. В такава връзка съпругът Риби се гордее с ефективността на съпругата си, без да спори и по съвест поема ролята на роба в двойката. Съпрузите-Риби ще станат лоялни слушатели и „надежден  тил“ за съпругата си.

Както виждате, мъжете в тези двойки по никакъв начин не се чувстват използвани или онеправдани, напротив, те харесват позицията си в семейството и правят необходимото, за да има мир и разбирателство в къщата. Така в тези семейства цари любов и ред без да се създава излишно напрежение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com