Зодиакалните знаци, които Луната променя до неузнаваемост

3623
Зодиакалните знаци, които Луната променя до неузнаваемост
Снимка: Pixabay

Хората реагират по различен начин на промените във фазите на Луната, попадайки под нейната енергия. Луната  е дама с променлив характер: много от нашите успехи и неуспехи зависят от новолунието, пълнолунието, нарастващите или намаляващите фази. Оказва се, че енергията на спътника на Земята е способна коренно да промени характера и поведението на хората, които познавате и понякога ги превръща в един вид върколаци. За такива хора казват, че дори майка им не ги разпознава.

Кои знаци са най -податливи на влиянието на Луната?

Лъв

Обикновено категоричните Лъвове изведнъж осъзнават, че всичко наоколо е много по-просто, отколкото са си мислили преди, и започват да се държат по определен начин. Те правят познанствата по-лесно, сприятеляват се и дори - о, ужас! - прощават на враговете.

Овен

Обикновено импулсивните Овни се превръщат в предпазливи хора. Отрицателните емоции изчезват, те се заменят с лекота в отношенията и възприемането на света. Внимание и разсъдливост, обикновено нехарактерни за тази зодия, се проявяват в работната сфера, както и в бизнеса и харченето на пари. Овенът, „прикован“ от Луната, определено няма да бяга да харчи бониса за залози и няма да се включва в съмнителни бизнес проекти.

Рак

Ракът изведнъж започва да лъже безогледно. Луната го лишава от искреността. Ракът по принцип е най-податлив на влиянието на небесното тяло. Достатъчно е да погледнете Рака - ако е мрачен и дори груб, това означава, че сега е пълнолуние. Ако Ракът се държи енергично и бодро - не ходете при гадателката - Луната расте. Неговото твърде необичайно поведение ще ни подскаже, че новолунието е дошло.

Везни

Апатията трудно ще бъде извлечена от тях, ще трябва да работите усилено. Трябва да се бори, почти неуспешно, с мързела, който внезапно обзема Везните. Но, както се казва в песента, „след дъжда ще има дъга“.

Телец

Обикновено активен, Телецът започва да губи времето си напълно непродуктивно, губейки се в дреболии наляво и надясно. Под отрицателното влияние на Луната обикновено домашният и семейният Телец излиза навсякъде: той е привлечен от различни приключения и неразумно харчене на пари.

Водолей

Загубена увереност? - това означава, че новолунието е дошло, което прави Водолея излишно подозрителен и предпазлив. Страхът и комплексите изплуват, като не позволяват да се мисли и диша свободно. Обикновено резервираният Водолей става раздразнителен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com