Зодиакалните знаци, които никога НЕ молят за помощ

20119
Зодиакалните знаци, които никога НЕ молят за помощ
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме приятели, които биха направили всичко за нас, но които сякаш никога не искат нищо в замяна. Не че живеят живот без драма, в който нямат нужда от никаква подкрепа. Истината е, че те са твърде горди или може би твърде чувствителни, за да поискат помощ. Какво има да каже астрологията за това кои зодии никога не искат помощ от приятелите си? Ето кои са трите знака, които просто не могат да молят за помощ.

Дева

Когато имате проблеми, вашият приятел Дева винаги е там. Когато имате нужда от помощ, Девата ще премести планини, за да стигне до вас и след това ще се държи сякаш не е направила нищо кой знае какво. Но когато самата практична, трудолюбива земна зодия се нуждае от помощ? Няма да разберете нищо. Не че Девите не оценяват предложението ви за помощ, просто предпочитат да го направят по свой собствен начин. Така че следващия път, когато видите приятеля си Дева да се мъчи, помолете го да обясни плана на играта и да ви даде роля в нея.

Риби

Рибите са емоционалните гъби на зодиака. Изключително чувствителни и интуитивни, те не могат да не направят проблемите на всички останали свои. И докато Девите показват подкрепа чрез налагане на собствения си дневен ред, Рибите следват примера на всички останали. Когато Рибите се нуждаят от помощ, те са склонни да чакат, докато нещата излязат напълно извън контрол. Следващия път, когато разтоварите всичките си тревоги, страхове и беди върху приятеля си, направете пауза и го попитайте как се чувства. Рибите понякога буквално забравят за себе си, така че им напомняйте, че им е позволено да имат труден ден.

Водолей

Никой не изглежда толкова готин като Водолея. Въпреки че винаги са щастливи да бъдат поканени на парти, този въздушен знак предпочита да се мотае отстрани и да наблюдава, вместо да участва в драмата. И въпреки че вероятно сте получили едни от най-добрите съвети в живота си от лоялен приятел Водолей, когато Водолеите са в беда, те изчезват, вместо да потърсят помощ.

Водолеите всъщност са супер чувствителни. Когато преживяват нещо тежко, само малцина избрани имат право да ги виждат в толкова уязвимо състояние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com