Зодиите, които не могат да обичат! Стойте далеч от тях

20592
Зодиите, които не могат да обичат! Стойте далеч от тях
Снимка: Pixabay.com

Всеки един мечтае за любов и семейство. Колкото и изненадващо да е, има зодиакални знаци, които не изпитват нужда от това и то не е на всяка цена. Това не значи, че не са способни да се влюбят или да обичат. Просто не знаят как да изразят емоциите си. На пръв поглед те могат да ви изглеждат толкова студени, че все едно имат ледено сърце. Това обаче не е съвсем вярно и ако сте влюбени в някоя от тях, трябва да сте много търпеливи. Ето и кои са тези зодии:

Близнаци

Може би сте изненадани, защото близнаците говорят постоянно за любов и са много романтични. Истината е, че сърцето им е буквално от лед и те не допускат лесно хора до себе си. Те са изключително егоистични и никога не виждат грешките си. Според тях все някой им е виновен и каквото те кажат  - закон е.

Много често тези хора имат мимолетни връзки, никога не се задържат на едно място. Рядко имат и издръжливи семейства. Те са чудесните съпрузи, защото умеят да манипулират своите половинки. Не очаквайте близнакът да копнее за семейно гнездо и деца. Страстта при тях пламва за отрицателно време, но също толкова бързо отмира.

Козирог

Всички проблеми на тази земна зодия идват от работохолизма им. Те са толкова вглъбени в делата и мислите си, че дори не могат да забележат хората, които ги обичат. Можете да бъдете сигурни, че те няма да ви изневерят, но трябва да приемете, че работата ще е на първо място.

Също така, козирозите са отдадени на семейството си и имат само една единствена любов. В началото  могат да изглеждат студени, но всъщност са много чувствителни. Все пак, определено могат да изпилят нервите на своята половинка и е хубаво тя да бъде търпелива. Ако не сте от тези хора, по-добре не се захващайте с козирог.

Водолей

Те са изключително свободни и ценят това. Много често предпочитат да отношенията, без сериозно обвързване, а чиста проба забавленията. Все пак представителите на тази зодия могат да обичат. Те са толкова влюбени и искат да бъдат само с един човек. Ако имат съмнение за някого обаче, то това може да сложи край на отношенията им. Преди това обаче са склонни да вдигнат пословичен скандал, който да се помни дълго време.

Любовта между Скорпион и Лъв е по-силна от всичко

Скорпионът и Лъвът преминават през много трудност, докато постигнат хармония: тези двама силни героя се нуждаят от време и много любов,...

Водолеят обаче може да загуби бързо интерес към партньора си. Затова той трябва да прави често изненади и да поддържа огъня. Това е единственият минус на водолея, но спечелите го, той ще ви бъде верен до гроб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com