Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЗОДИИТЕ които никога не се връщат, щом ви оставят

20 май 2022, 10:35 часа

Близнаци

Близнакът е някой, който трудно изоставяме, но когато това се случва обикновено е, защото те са решили така. При тях това винаги е последен вариант за разрешаване на проблем, но опрат ли до нея, връщане назад няма. 

Щом се умори от липсата на инициатива, той взима нещата в свои ръце и колкото и да ви обича, ако отношенията ви са токсични, той няма да стои в тях. Те са искрени и добре осъзнати и ще бъдат честни с вас като за последно.

Ако сте една от тези 3 зодии, гответе се за голяма ПЕЧАЛБА

Скорпион

Макар и страстни те са много предпазливи и прибягват до раздяла едва когато вече няма какво да се направи, а за половинката им вече е късно и тя няма как да промени решението им. 

Ако чувстват, че отношенията им охладняват, те директно приключват нещата. Те гледат на изстиналата връзка, като на празна черупка, която никога няма как да бъде напълнена отново.

Кои 3 зодии ще тънат в разкош през ЮНИ

Стрелец

За стрелците е трудно да се разделят с половинките си, защото те винаги се нуждаят от някого наблизо, но щом решат да хванат този път, значи това е последното им решение, което ще ви засегне.

С тяхната жажда за приключения, извиненията и причините поради които ви оставят, ще са стотици особено щом са си го решили.

Той е интересен, има нужда от постоянни емоции и разнообразие и щом не получават страст излязла от филм, за тях това не е достатъчно, за да останат.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес