Зодиите, които са най-склонни към депресивни състояния

12274
Зодиите, които са най-склонни към депресивни състояния
Снимка: iStock/Guliver

Животът ни изправят пред трудни моменти, в които не трябва да губим надежда. Няма да е все така и в един момент нещата ще си дойдат на мястото. Понякога сме склонни да преувеличаваме и всъщност нещата не са чак толкова лоши, колкото си мислим.

Днес ще ви споделим как всяка зодия преминава през трудните моменти и коя има най-голям шанс да изпадне в депресивно състояние.

Овен

Енергични хора, които трудно губят своя дух. Изпълнени с енергия и желание за работа. Не се предават пред предизвикателствата и шансът да изпадна в депресия е малък. Ако все пак това се случи - да не търсят спасени в алкохола!

Телец

Прекалената загриженост, която изпитват е основната причина, поради която лесно изпадат в депресия. Трудно взимат решения и прекаленият стрес може да отключи паник атаки.

Близнаци

Те са комуникативни и активни хора. За тях най-голямото щастие е общуването с природата. Обичат дългите разходки в планината и по този начин се борят с депресията.

Рак

При тях депресията е често срещана. Най-големият им страх е свързан със здравословни проблеми и дори при лека неразположеност тичат при доктора. Хипохондрици, които трудно се справят със стреса и напрежението в живота.

Лъв

Самовлюбени, весели и енергични хора, които не знаят какво е депресия. Винаги стоят над нещата и вярват, че могат да се справят с всичко в живота. При тях депресията е в рамките на няколко часа.

Дева

Изпитват трудности с изразяването на емоциите. Именно там се заражда депресията, която може да бъде изключително тежка.

Везни

Нарушаването на вътрешния им баланс, е последната стъпка преди изпадането в депресивно състояние. Те са лесно раними и много тежко преживяват нанесените обиди. Склонни са да се затворят в себе си и да не споделят с никого за чувствата си.

Скорпион

Трудно се справят със стреса и понякога той им идва в повече. Те са борбени и не навеждат глава пред проблемите. Шансът да изпаднат в тежка депресия, е малък и обикновено е свързан с проблеми, които касаят близките им, а не конкретно тях самите.

Стрелец

Активни и изпълнени с желание за живот. Пред тях няма непреодолими препятствия. Дори обичат да им е трудно. Именно по този начин борят депресията - с работа и задачи, които да държат съзнанието им будно.

Козирог

Те рядко се оплакват и привидно винаги са в добро настроение. Често това е маска за пред хората. Не говорят за проблемите си и това понякога е причина за изпадането в депресивни състояния.

Водолей

В рамките на минути могат да сменят настроението си. Те са силно емоционални и често са от едната крайност в другата. От смях могат да преминат в плач. Дори при най-малкият проблем могат да изпадат в депресия и да решат, че идва края на света

Риби

Те живеят в свой измислен свят, в който депресията е неизменна част от него. Обичат да мечтаят и трудно понасят отрезвителните удари на живота, които ги връщат в реалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com