Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 23-27 МАЙ

22 май 2022, 09:00 часа

СТРЕЛЕЦ

Те вярват, че хората не могат да им устоят, дори след като са направили нелепа каскада, която кара всички наоколо да си тръгнат, ако искат да запазят гордостта си непокътната. Седмицата ще бъде трудна, защото ще гледате как някой, на когото държите, смущава хората и след това се усмихва, сякаш не е направил нищо. Те няма да съжаляват за думите си, а вие ще се червите и за двама ви едновременно.

Коя е най-мъдрата от всички зодии?

ВЕЗНИ

Чувствате се уверени, но разбирате всичко погрешно и поставяте увереността си в грешните области. Това, което се случва, е, че Пълнолунието в Скорпион се заиграва с вас, кара ви да мислите, че сте елегентни, привлекателни и секси, докато в същото време всички ще ви мислят просто за... досадни.

Зодиите, които не могат да живеят без адреналин в кръвта

СКОРПИОН

Събуждате се готови за света, но откривате, че светът не е готов за вас и това води до чувство на гняв. Седмицата е такава, в която не знаете как да канализирате този гняв и това, което в крайна сметка се случва, е, че трябва да потискате всичко, което води до голям взрив в края ѝ. Контролирайте се, защото ще нараните най-близките си хора.

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес