Зодиите, които ще се върнат при бившите си през февруари

16553
Зодиите, които ще се върнат при бившите си през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас мечтае да срещне голямата си любов, независимо към кой зодиакален знак принадлежи, и се оглежда за нея в непознати и нови лица. Понякога обаче звездите сочат, че ще е по-добре да се обърнем към миналото си и да потърсим щастието в някой, с когото вече сме споделяли пътя си. Това се отнася с особена сила за представителите на няколко зодии през февруари, а ето и кои са те.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 - 14 февруари

Овен Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова ако искате да обсъждате нещо важно, по-добре изчакайте уикенда. Опитайт...

За необвързаните представители на зодия Козирог вторият месец на годината е съвсем възможно да отвори отново любовната страница с човек, за която са смятали, че е отдавна затворена. Козирози, Сатурн влиза във вашия знак в края на януари и създава благоприятни възможности в професионално отношение. Това обаче ще повлияе и на самочувствието ви, защото вие сте сред личностите, за които кариерната реализация е от особено голямо значение. Успехите ви на работа ще ви накарат да се чувствате по-уверени и успешни, а това от своя страна ще ви представи в нова роля пред хора, които не са ви оценили достатъчно в миналото.

Случайна среща с бивш партньор, който ще бъде запленен от новото ви „аз“, е възможно отново да разпали страстта помежду ви. Съветваме ви обаче да подхождате внимателно и да се опитате трезво да прецените ситуацията. Невинаги една-две огнени нощи могат да променят изцяло отношенията с хора, които са ни разочаровали преди.

Близнаци

Отминала тръпка от миналото може да се завърне и да разпали любовния живот и на Близнаците през февруари, вещаят астролозите. В първите месеци на годината вашата харизма и чар ще са изключително силни, уважаеми Козирози, и това няма да остане незабелязано от представителите на противоположния пол. Има голям шанс някой, който е бил безразличен към вас в миналото или не е споделял вашите силни чувства, да бъде запленен от обаянието ви сега. Ще разберете и какво е пречило на стара връзка да потръгне – причините може да са били обвързани с независещи от вас обстоятелства или просто да не й е било „времето“.

Животът на всяка от 12-те зодии ще се промени през 2020 г. Ето как…

Всички сме изключително любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2020 година, за която всички имаме своите план...

Разположението на звездите за вас в настоящия период създава и благоприятни моменти за годеж и сключване на брак, така че е възможно старата несподелена любов от миналото да се превърне във вашият сериозен спътник в живота. Не се изненадвайте, Близнаци, плановете на небето невинаги са такива, каквито си ги представяме, така че просто се насладете на щастието, което ви очаква.

Везни

Нов огън за стара любов е възможно да припламне и сред представителите на зодия Везни, се разбира от звездната карта. Според любовния ви хороскоп за 2020 мили Везни, ако сте имали проблеми в отношенията с конкретен човек в миналото, тази година ще имате шанс да ги изгладите и да откриете нов път един към друг. Това може да се разчете и като възможност за преоткриване на връзка, за която сте били на мнение, че е приключила. Всъщност, проблемите, които са я съпътствали, са били уроци, които е трябвало да научите, а резултатът от това ще усетите през настоящата година.

Опитът от миналото със сигурност ще ви помогне и да изградите нови отношения, макар и с вече позната за вас личност. Като цяло, тази година ще искате да имате повече контрол върху любовния си живот, ще се чувствате по-уверени и решителни. Сексуалността ви ще е особено изразена през месеците февруари и март, а феромоните, които излъчвате, ще спечелят лесно вниманието на отсрещния пол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно