Зодиите, които със сигурност ще ви забият нож в гърба

29668
Зодиите, които със сигурност ще ви забият нож в гърба
Снимка: Thinkstock

Всички знаем поговорката за приятелите и предателите. Логично, звездите много влияят при определянето на характера на един човек. Ето кои са зодиите, които няма изобщо да се замислят преди да ви забият нож в гърба.

РАК

Старите баби имат една поговорка: “На мъжа и червата да му се влачат, ще се смееш и ще казваш, че е поясът му.” Тази поговорка е била измислена преди много години от жена Рак. А дамите са къде по-благи от мъжете от тази зодия. Раците си имат тефтерче, в което поставят черни точки на близки и познати. Когато достигнете лимита на гафовете, вадят маркера и ви зачертават с две дебели черни черти от списъка на доверените лица – отведнъж и завинаги. След което от тях може да получите само ледено презрение. Пазете се! Ще ви забият нож в гърба и ще се смеят злорадо при това.

СКОРПИОН

Ако е за убийство, може да разчитате на Скорпиона. Трябва само да го обидите. След това се оглеждайте, защото Смъртта винаги ще дебне зад лявото ви рамо. Скорпионът ще си отмъсти, най-вероятно нощем, докато спите. Това, разбира се, е в рамките на шегата. (Или не съвсем.) Агресивни са по природа. Понякога се държат с околните като с малоумни – това също им е вродено качество.

Скорпионите са като Ботев – силно любят и мразят. Ще направят всичко за вас, ако сте техен човек. Не дай Боже да ги нараните, непременно ще намерят начин да ви го върнат тъпкано. И ще го запомнят завинаги.

Какъв шофьор сте според зодията

ВОДОЛЕЙ

Водолеите страдат от ниско самочувствие и никога не са сигурни в себе си. Ако се заяждат или са груби, то е само защото им липсва самоувереност и се тревожат, че не ги приемате за равнопоставени. Тези мислители усещат интелектуалното си превъзходство, но все не могат да разберат защо вие не им го признавате. Твърде егоцентрични и концентрирани във “възвишените” си идеи, те нямат време и желание да се занимават с мисли за мъст или убийства. В заключение – Водолеят може да изглежда злобен, особено ако реши да се заяжда с вас, но едва ли някога ще ви забие нож в гърба, крака или където и да е.

ДЕВА

Изглеждат грижовни, внимателни, но всъщност дали им пука за вас? Едва ли. Зад всяко действие на Девата се крие някакъв умисъл. Дали ще е обикновена кръчмарска сметка от рода на “Сега аз на този ще му помогна, пък после той ще ми бъде задължен”, или ще е “Ало, обаждам се да питам как си, че нали беше малко болен преди два месеца. Между другото, можеш ли да дойдеш да ме вземеш с колата, че малко съм настинал.” Все пак Девите не са склонни към гневни изблици или престъпления, извършени от страст. Не може да очаквате да ви забият нож в гърба – нали кръвта ще оцапа килима?

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

РИБИ

Рибите са мили, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде възможност да могат да тормозят тайно някого, ще се проявят като ненаситни мъчители. Стигат дори до садизъм. Според тяхното виждане когато те страдат, това е трагедия. Когато други страдат, е майтап.

Както всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става страшно. Странно е как представителите на най-кротката зодия се превръщат в изверги, когато се ядосат. От тях може да се очаква да ви намушкат в гърба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...