Звездите за него – мъжът Лъв

7249
Звездите за него – мъжът Лъв
Снимка: Screenshot: ESPN

Мъжът Лъв винаги е в роля, защото е дяволски привлекателен и с ясното съзнание се възползва от този факт. Както се очаква, той е кралска особа. Обича да бъде гледан в очите, хвален, лъскан, почитан. Обожава да му се възхищават. 

Едно от основните качества, които му пречат в живота е мързелът. Ако успее да се отърве от него, мъжът Лъв може да достигне до най-високите върхове. Той е актьор в живота, на сцената винаги е с високо вдигната глава. Въпреки недостатъците, които имат, Лъвовете наистина могат да бъдат верни и надеждни приятели, както и грижовни мачовци.

3-те зодии, които лесно биха се влюбили в зодия Лъв

Лъвовете са родени лидери. Те са смели, силни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не трябва да се стараят твърде мн...

При по-близко познанство, мъжът Лъв може да се окаже деспот и тиранин. Много му допада да се впуска в най-различни съревнования, но и непременно да печели. Дори и при поражение, той пак постига малка победа. Колкото и кисел лимон да му сервирате, той е способен винаги да изтръгне последната капка от него, като я превърне от кисел плод в най-вкусната лимонада.

Опитате ли се да погледнете в чувствата и emoziите на Лъва, които се крият зад неговата лъвска мания за величие, несъмнено ще откриете, че и този велик хищник има уязвимо място.

Той има нужда да се обгражда с хора, които да му се възхищават и в техните очи да бъде като слънчева светлина.

Лъвът никак не обича половинчатите неща - това важи за абсолютно всички сфери от живота му включително и за любовта. Ако се получи любовна връзка, въздуха трябва да бъде изпълнен с изблици на чувства, а душите на двамата да горят в огъня на страстта. Лъвът живее с ясното убеждение, че животът е само една игра, която трябва да се играе до край. Солидарен е дори с Шекспир и излиза винаги на сцената за игра...с любовта, с парите, с живота...и победа на Съдбата.

От Лъвовете се възхищават както жените, така и мъжете. Първите - защото ценят силно умението му да се държи царствено на трона, за да бъде впечатляващ и ефективен. Вторите - защото той рядко (може би по-правилно е никога) ще позволи да го унижат и да "падне" до такава степен, че да бъде стъпкан отгоре от другите. Той може да бъде верен и добър приятел, като в трудни моменти ще окаже помощ не само с думи, но и с дела.

10 стереотипa за зодия Лъв, които са изцяло погрешни

За всяка една зодия има много митове, които трябва да бъдат разбулени. В тази статия правим това за зодия Лъв като гледаме най-честите ...

Да бъдат влюбени - това е типичното състояние на Лъвовете. Дори и тези партньорки, които не са успели да се справят и да преглътнат огромния размер на егото им, след раздялата не остават с лоши чувства, дори запазват добрите отношения и възхищението си. 

Но въпреки всичко това, представителите на този зодиакален знак изключително лесно могат да бъдат манипулирани. Обсипете ги с хвалби и лъскателства, без да се притеснявате че може да прекалите. С подобна тактика от един мъж Лъв може да получите абсолютно всичко - малки, по-големи услуги, повишение във фирмата и на заплатата, та дори и брак.

Ако в този момент Мъжът Лъв не е влюбен, това означава едно-единствено нещо - със сигурност току-що е разлюбил някоя друга жена и е поставил два препинателни знака едновременно: точката в края на завършилия роман и многоточието в поредната страница от своя живот. Трябва да бъдете сигурно, че е напълно готов за началото на нова любовна история.

И той като представителите от други зодии, не се решава лесно на брак. И в крайна сметка ще се ожени просто защото си е загубил главата от любов. Неговата съпруга трябва да бъде красива и то толкова много, че да може другите сериозно да му завиждат. Тя в никакъв случай не трябва да бъде скучна, а широкоскроен и многообразен човек.

Разводът при мъжът Лъв е изключително труден и мъчителен, защото семейството за него е неразрушима крепост, в която ще вложи силите и душата си през целия си живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои днешни континенти са били част от Лавразия

Какво виждат бебетата, а възрастните не могат?

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Защо трябва да избягваме газираните напитки?

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com