Звездите за нея – жената Рак

3342
Звездите за нея – жената Рак
Снимка: Pexels

Необходимо е изключително много внимание, за да може жената Рак да бъде разбрана. Когато ви се случи да имате каквито и да съмнения дали сте успели да я разберете правилно, е необходимо да си припомните някой много важни неща - тя има голяма нужда да бъде сигурна, че е правилно разбирана и безусловно подкрепяна от своите близки хора, защото често пъти и е трудно да сподели своите чувства. Тя се страхува от насмешки и критики. Едва ли има нещо, което да я нарани толкова много, колкото една несправедлива критика според нея и едва ли някога ще забрави подобно отношение. В такива случай става недоверчива и мнителна. Има още едно нещо, което трябва да се подчертае - винаги ще предпочете да живее в миналото, ако това по някакъв начин стане възможно. Обича да се връща към спомените си и да чете предимно исторически книги, а това до някаква степен я прави малко старомодна. Предпочита да не нарушава уюта си, който до момента е създала с нови придобивки. Трябва добре да запомните, че е изключителна домакиня е винаги се грижи семейството да бъде подсигурено с удобства, храна и спестявания. Към всичко, което тя смята за важно запазва същото отношение - иска да го има винаги на разположение.

Жената Рак ненавиждат клюките. Особено по отношение на мъжете. Ако един мъж се опита да сподели с нея минали свои преживявания с друга жена, той трябва да бъде много внимателен в думите си. Ако тя прецени, че той се опитва да клюкарства или да се хвали - може да се каже, че е загубен. Но от друга гледна точка с нея могат да се споделят всякакви тъжни - никога няма да си позволи да каже всичко научено от вас с друг човек.

3-те зодии, с които Рак се разбира най-добре

Раците са чувствителни и сантиментални души, които жадуват за комфорт и спокойствие в семейството. Те търсят някой, на когото могат нап...

Представителката на тази зодия трябва внимателно да бъде ухажвана, защото не понася прибързаността, цинизмите и грубостите. Прекалено нахални и настойчиви мъже биха я изплашили и отблъснали. Обича поезията, рисуването, цветята, малките жестове на внимание. Когато някой има към нея сериозни намерения, ту усеща това инстинктивно, но няма да бърза да отговори на тези чувства, докато не си докаже на самата себе си, че не е мамена. Във всяка своя връзка жената Рак винаги търси нещо повече от един секс, което означава, че може да допусне в леглото си някой мъж, само ако той и гарантира спокойствие и сигурност. Може да се реши да приеме дори и женен мъж, без значение дали той ще се раздели със своята жена или не, но трябва да бъде напълно сигурна, че я обича, а не е нещо временно.  

В семейството тя винаги ще бъде много грижовна, предана и ще се стреми постоянно да поддържа семейният уют и щастие. 

Ако успее да намери истинската любов, тя е способна да се разбере с всеки, без значение от възрастта, социалното му положение, зодията. За съжаление често се случва към нея мъжете да бъдат несправедливи и я обвиняват в обсебване, но истината е друга - тази жена желае от сърце да направи своя любим човек истински щастлив.

Жената Рак обикновено се намира под силното влияние на своя партньор. Ако той е нежен, внимателен към нея, тя ще усети всичко това, ще се отпусне и ще покаже своята пламенна натура. Много лесно ще се изплаши от някой гръб жест или груба дума, а това ще я накара веднага да се затвори дълбоко в себе си. Ако нейният партньор успее да я предразположи и да спечели доверието и, само тогава тя ще го ощастливи.

Звездите за него – мъжът Рак

Едва ли някои има смелостта да се похвали, че мъжът Рак е една отворена за него книга. Това граничи с фантастиката. Представителят на т...

Любовта на жената рак винаги ще бъде дълбока и всеотдайна, ни никога агресивна. Това е нейната същност, това е нейната ранима и нейна душа. На всеки, който иска да бъде с нея определено няма да му бъде никак лесно. Но успее ли да се справи с нейните предизвикателства, едно нещо е абсолютно сигурно - усилията си струват!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com