Йордан Апостолов: Не съм спирал да работя за Добрич*

10153
Йордан Апостолов: Не съм спирал да работя за Добрич*
Снимка: БНТ

„Хората в Добрич ме познават като човек, който като се захване с нещо - го довежда до край“. Така народният представител от НФСБ и кандидат за кмет на Добрич от Местна коалиция НФСБ (АБВ, ЗНС, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“) Йордан Апостолов отговори на въпроса на водещата на Сутрешния блок на Българската национална телевизия с какво се отличава от останалите кандидати.

Той беше категоричен, че привличането на инвестиции за Добрич и връщането на хората в града са сред основните приоритети. Йордан Апостолов даде пример с немския град Манхайм, в който добричлии наброявали 7 хил. души. Не можем да ги върнем с магическа пръчка – но можем да създадем икономическите предпоставки затова тези наши сънародници да се върнат, подчерта Йордан Апостолов.

Сред тези икономически предпоставки е и привличането на инвеститори в региона. Кандидатът на НФСБ бе категоричен, че той не говори за това – той го прави. „Вече съм разговарял с фирми, които искат да строят производствени мощности за преработка на селскостопанска продукция. Миналата седмица завършиха и кръг от преговори с френска фирма, която да направи мощности за смесване на лавандулови масла. Защото, Добрич се превърна в центъра на лавандулата в страната“, даде примери Йордан Апостолов.

Кандидатът за кмет на НФСБ бе категоричен, че евросредствата не трябва просто да се усвояват, а да носят принадена стойност да града, хората да усещат видимите резултати. И даде пример с едно от училищата – санирано преди пет години, днес то се санира отново. “Това, означава, че дейностите са свършени изключително некачествено и парите просто са усвоени. Тази порочна практика ще пресека“, подчерта Йордан Апостолов.

Влизаме масово в кварталите – отиваме при гражданите. Така Йордан Апостолов обяви следващия си приоритет, от изключително значение за живота на хората в Добрич - благоустрояването на кварталите и изграждането на микрорайони за отдих в тях. Защото реновираният с евросредства градски парк съвсем не е достатъчен, подчерта Йордан Апостолов.

Кандидатът за кмет на НФСБ заяви, че екипът му е съставен от хора, доказали се в малкия и среден бизнес, от специалисти в областта на мениджмънта, банковото дело, от изявени лекари, учители, спортисти, национални треньори.

 

 * Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ДОБРИЧ:

Трима тежко пострадали при катастрофа край Добрич

Двама загинали при тежка катастрофа в Добрич

Справедливост за убития мъж от психично болен: Жители на Добрич излизат на протест

Удължават срока на грипната епидемия в област Добрич

Обявиха грипна епидемия в област Добрич

Години се мъчим да си оправим морската граница с Румъния при Шабла

В Добрич работят за надграждане на зоопарка (СНИМКИ)

Безплатни изследвания за Ковид в РЗИ-Добрич от 22 януари

Рибарски кораб аварира край Балчик

Вандализъм: Изпочупени са половината нови спирки в Добрич

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...