Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Fibank представи ексклузивна нова карта Mastercard Platinum First Lady

18 юни 2024, 11:50 часа • 670 прочитания

Fibank, съвместно с Mastercard®, разработиха и представиха в България нова кредитна карта Mastercard® Platinum First Lady. Ексклузивната карта е продукт от ново поколение. Тя е изработена с индивидуален подход и разбиране на нуждите на съвременната дама – динамична, амбициозна и винаги в движение.

Mastercard® Platinum First Lady от Fibank е уникален продукт, който съчетава в себе си удобството и сигурността на кредитна карта с новите технологии.

Всяка дама, която притежава новата карта, получава редица привилегии, част от които са:

  • Без годишна такса за поддържане на картата за първата година от издаването;
  • Включена безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“ от „Дженерали“ с покритие до 50 000 USD;
  • Безплатен достъп до летищните салони в градовете София, Виена, Истанбул, Белград и Скопие;
  • Допълнителни две безплатни посещения (Priority Pass) на международни летищни салони годишно.

За дамите, които заявят и получат Mastercard® Platinum First Lady, Fibank осигурява изцяло за своя сметка безплатна медицинска застраховка от Fihealth Застраховане при първоначално диагностициране на рак на гърдата с включено покритие до 10 000 лв.

С Mastercard® Platinum First Lady Fibank дава възможност и за безплатно участие в специална бонус програма cashback, както и участие в бонус програма с Booking.com за 3% cashback при всяка направена резервация с картата.

Първа инвестиционна банка (Fibank) е публично дружество в България с мажоритарни акционери Ивайло Мутафчиев и Цеко Минев.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес