Израел иска наши строители

12735
Израел иска наши строители
Две трети от всички работни места са за кофражисти и арматуристи

Работодатели от Израел търсят 3500 строители от България. Наемането им ще започне от началото на април съгласно наскоро подписаната междуправителствена спогодба за временна заетост.

Две трети от всички работни места са за кофражисти и арматуристи. Търсят се и около 700 плочкаджии и 350 майстори на мазилката.

До 20 февруари всички мераклии за гурбет в Израел трябва да подадат документите си в бюрата по труда по местоживеене. Одобрените ще подпишат едногодишни трудови договори с местни работодатели.

Контрактите може да бъдат продължени максимум до 3 години и половина. Кандидатите трябва да представят документ за завършено образование по специалността и трудова книжка, която да отразява най-малко 3 години професионален опит. С трудов стаж над 5 години диплома по специалността не е нужна, пише в. "Стандарт".

Заради тежките климатични условия в тази част на света и работата на височини, изискванията към българските строители са да са на възраст между 25 и 40 години, както и да са в добро здраве. Те не трябва да са работили в Израел преди това. Не трябва и да са осъждани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика