SiteGround със сребърно отличие за най-добър работодател в България

1986
SiteGround със сребърно отличие за най-добър работодател в България
Снимка: SiteGround

Водещата българска IT компания SiteGround получи сребърно отличие в класацията “Топ 100 на най-добрите работодатели в България 2022”. Компанията е класирана на второ място сред 100-те водещи български работодатели спрямо критериите на Career Show Index. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните три години. SiteGround за втора поредна година е в челните места, като през 2021 оглавява класацията.

„SiteGround е предпочитан работодател и заема лидерското място сред водещите компании в страната по редица критерии, благодарение на това, че осигурява най-добрите условия и възможности за своя екип и клиенти всеки ден. Технологиите и иновациите в услуга на обществото са ядрото на нашата философия не само по отношение на бизнеса ни, но и като управление на човешките ресурси. Водещ приоритет е грижата за нашите служители и инвестицията в тяхното развитие“, споделя Виктор Фачев, директор “Човешки ресурси” в компанията.

“Поздравяваме SiteGround за сребърното отличие в Топ 100 на най-добрите работодатели в България в индекса на Career Show. Множеството признания на компанията в различни области, допринасящи за развитието на работодателската марка и човешкия капитал, доказват комплексния ѝ подход към растеж и развитие както по бизнес линия, така и като човешки капитал. Чрез инвестицията в благоприятна и перспективна работна среда, SiteGround допринася за превръщането на страната ни в предпочитана дестинация за кариерно развитие. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на добрите практики в тази посока”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

SiteGround е партньор на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK в Пловдив

SiteGround е официален партньор на фестивала за съвременен танц ONE DANCE WEEK. Водещата българска IT компания дава възможност на менто...

SiteGround има три офиса в София, Пловдив и Стара Загора. В тях работят повече от 500 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експертни умения и професионални компетенции.

SiteGround предлага и множество придобивки, в това число съкратено работно време в петък, собствен ресторант и бариста, собствена фитнес зала, допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, масажи, спортни карти, уникална офис среда, различни традиционни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

Цялата класация вижте ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com