Денят на Кеймбридж, най-голямото събитие за преподаватели по английски език у нас, ще се проведе през април

2344
Денят на Кеймбридж, най-голямото събитие за преподаватели по английски език у нас, ще се проведе през април
Снимка: Клет България

На 22 април в София за 17-та поредна година ще се състои конференцията CAMBRIDGE DAY. Конференцията, която издателство „Клет България“ организира ежегодно в партньорство с Cambridge University Press&Assessment, се е превърнала в най-голямото образователно събитие в България за учители по английски език.

За 17 години събитието се наложи като предпочитано мероприятие, на което участниците имат възможността да се запознаят с модерните тенденции, водещи експерти и да споделят страстта си към образованието и обучението по английски език с колеги професионалисти.

Програмата на събитието включва сесии от световно известни гости и експерти в сферата на образованието, които ще споделят съвети от своята практика.

Гост-лектори от Cambridge University Press&Assessment тази година са Питър Лукантони - мениджър професионално обучение и развитие, Колин Уилямс – мениджър в изпитния департамент и Хелън Кениън, продуктов мениджър за училищата в английския екип. Сред останалите лектори са доказани специалисти като Кристина Атанасова и Мила Ангелова от езиков и изпитен център AVO, както и Бояна Табакова, мениджър бизнес развитие в „Клет България“.

Темите в тазгодишната програма са подбрани специално за българските учители, които в годините доказаха желанието си да надграждат знания си и мотивират учениците си.

До момента почти 600 участника са заявили присъствието си в конференцията, а оставащите свободни места са съвсем малко. Всеки желаещ може да заяви безплатно участието си, попълвайки регистрационната форма.

По време на конференцията ще бъдат наградени и децата победители в тазгодишното издание на националното състезание по английски език KGL 2023. Освен тях награди ще получат и учениците, победители в художествено-музикалното състезание на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com