Наградиха победителите от състезанието по английски език KGL 2022 по време на конференцията „Ден на Кеймбридж“

2282
Наградиха победителите от състезанието по английски език KGL 2022 по време на конференцията „Ден на Кеймбридж“
Снимка: Асоциация на Кеймбридж училищата в България

Най-добре представилите се 18 ученици от близо 600 явили се в националния кръг на тазгодишното състезание Kangaroo Global Linguistics получиха заслужени награди. Церемонията по награждаване се проведе по време на най-голямото събитие за преподавателите по английски език у нас - „Денят на Кеймбридж“, което събра на едно място над 400 учителя от цялата страна. По традиция, по време на конференцията бяха наградени и победителите в Художествено-музикалното състезание, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, които поздравиха гостите с музикалните си произведения.

По време на събитието участниците имаха възможността да чуят известни специалисти в областта на изучването на английски като чужд език, които представиха модерни тенденции и полезни стратегии в преподаването.

Рекорден брой ученици се явиха на състезанието по английски език KGL 2022

Близо 600 възпитаници от 118 училища - членове на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, се явиха на националния кръг на състез...

„Радостни сме, че за поредна година „Денят на Кеймбридж“ предизвика такъв сериозен интерес у преподавателите по английски език у нас. След изминалите две години, в които се наложи да осъществим конференцията в онлайн формат, сега определено видяхме вълнение и ентусиазъм у всички присъстващи да се видим на живо и да обменим опит. Благодарни сме на уважаваните ни гости за интересните теми, които представиха на аудиторията и ценните съвети за преподавателския процес, които споделиха.“, коментира Владимир Колев, председател на „Асоциацията на Кеймбридж училищата в България“.

Денят на Кеймбридж се провежда за 16-та поредна година у нас, като благодарение на популярните лектори и гостите - преподаватели по английски език от страната, конференцията се превърна във вълнуващо събитие и значим празник за всички от гилдията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com