Бонус 3х500 лева с efbet лига: Ще продължи ли възходът на Левски?

1498
Бонус 3х500 лева с efbet лига: Ще продължи ли възходът на Левски?
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е изцяло със свободни агенти

"Не искам да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната селекция ще са свободни агенти. Искаме да създадем конкуренция с цел да...

Кръгът в българската efbet лига ще бъде затворен в понеделник вечер, когато Левски посреща Ботев (Враца) на стадион "Георги Аспарухов" в двубой, който може да продължи възхода на "сините". 

Възпитаниците на Станимир Стоилов са абсолютни фаворити в последния кръг на родното първенство, като efbet коефициентът за победа на столичани е 1.27! Това прави и много апетитна възможността за "търсене" на изненада, като равенството е оценено на 6.25 - точно такъв беше крайният изход от срещата между двата отбора през миналия сезон (0:0) в София.  

В последния двубой между двете селекции, който беше в началото на настоящия шампионат, Ботев победи във Враца с 2:0, а подобен развой е оценен на коефициент 14.00. 

Към момента Левски се намира в по-добра форма, като е с 3 победи в последните 4 мача в шампионата, както и 3 успеха в последните 5 мача у дома. Ботев (Враца) започна с 2 победи и 2 равенства сезона у нас, но от 6-и август няма нито един успех. 

Синя драма с привкус от миналото: Тодор Батков и Гара Дембеле в задочен спор

Истински задочен спор се оформи между две бивши видни лица в ПФК "Левски", слад като през вчерашния 10 ноември в медийното пространство...

Бонус 3х500 в efbet

Срещата се явява и шанс за участие в промоция на efbet - бонус 3 х 500 лева с общ награден фонд 50 000 лева. Всеки потребител, направил множествен залог (колонка от поне два мача), и добавил поне един двубой от българската efbet лига, участва в разпределението на 3 безплатни залога по 500 лева. Томболата се провежда след изиграването на всеки кръг в родното първенство. 

Какви други предложения има букмейкърът, може да видите efbet бонуси! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com