ФИНАЛ: "Дяволите" излязоха от "ада" и Тен Хаг има шанс за първи трофей

2812
ФИНАЛ: "Дяволите" излязоха от "ада" и Тен Хаг има шанс за първи трофей
Снимка: GettyImages

Манчестър Юнайтед показа огромно израстване под ръководството на старши треньора Ерик тен Хаг. "Червените дяволи" вече си заслужиха първа възможност за дебютен трофей с нидерландския специалист начело. Отборът излиза във финал срещу радващия се на силен сезон отбор на Нюкасъл. Победителят ще отнеме от Ливърпул трофея за Купата на Лигата.

Манчестър Юнайтед - Нюкасъл: Финалът за Купата на Лигата

Коефициентът на efbet за това "червените дяволи" да съумеят да победят в редовното време и да зарадват привържениците си е 2,25, докато ставата за успех на сметката на "свраките" е 3,45. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,50. Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя, 26-и август, от 18:30 часа българско време.

Разбира се, ако двата отбора не съумеят да се победят в редовното време, то тогава ще последват две продължения от по 15 минути всяко. Ако и след тях не бъде излъчен победител, то развръзката ще трябва да дойде след изпълнения на дузпи. Именно такъв бе случаят и с финала през миналия сезон, когато Ливърпул надделя над Челси.

Ще има ли дузпа с драма на финала между Ман Юнайтед и Нюкасъл?

Коефициентът на efbet за това да се стигне именно до такава развръзка и Манчестър Юнайтед да спечели след продължения е 11,00, докато за това Нюкасъл да стигне до успеха след продължения е 15,00. Съответно ставката за това "червените дяволи" да стигнат до трофея след още по-драматична развръзка - дузпи, е 13,00. Точно толко е и за това "свраките" да триумфират след дузпи.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com