"Гражданите" на Пеп излизат за най-голямото си дерби във Висшата лига до края

3491
"Гражданите" на Пеп излизат за най-голямото си дерби във Висшата лига до края
Снимка: Getty Images

Английският шампион Манчестър Сити отново показа чудовищна форма в края на сезона във Висшата лига - начинът, по който стигна и до последните си две титли. Няколко дни след дербито с Реал Мадрид в Шампионска лига, докато емоциите още отшумяват, "гражданите" ще излязат за поне на хартия най-трудния си двубой до края на първенството в Англия - срещу Челси.

Манчестър Сити - Челси: Дербито на кръга от Висшата лига

Коефициентът на efbet за това Пеп Гуардиола и компания да продължат кризата от резултати за "сините" от Лондон, като им нанесат ново поражение, е 1,29, докато ставката за впечатляващ успех за Челси над шампиона е 11,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 6,40. Срещата ще се състои на "Етихад Стейдиъм" в неделя, 21-ви май, от 18:00 часа българско време.

Манчестър Сити играе все по-успешно срещу този опонент, като е спечелил последните пет официални двубоя между тях. Нещо повече - в тези пет сблъсъка Челси така и не съумява да се разпише, като в същото време инкасира общо девет попадения (три от срещите завършват с минимален успех 1:0 за Сити). Така до гол/гол в това съперничество не се стига в шест поредни случая.

Ще си спретнат ли този път Сити и Челси голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това отново сблъсък между тези два отбора да има под 1,5 попадения (като четири от последните шест двубоя) е 5,40, докато за над 2,5 гола е 1,56. Съответно ставката за това и Манчестър Сити, и Челси да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,83.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com