Интер, Милан, Наполи и Рома в действие: Серия А навлиза в заключителната си фаза!

2889
Интер, Милан, Наполи и Рома в действие: Серия А навлиза в заключителната си фаза!
Снимка: GettyImages

Италианската Серия А навлиза в заключителната си фаза: до края на сезона остават само седем кръга, в които всеки отбор ще опита да даде най-доброто от себе си. Неделният ден предлага четири мача с участието на Интер, Милан, Наполи и Рома, а efbet предлага отлични коефициенти за спортни залози на двубоите от италианския елит.

Интер - Каляри

Интер е убедителен лидер в италианската Серия А с преднина от 14 точки пред втория Милан. "Нерадзурите" обаче имат още малко работа за вършене, за да си гарантират титлата. Първата стъпка е победа в предстоящото домакинство на Каляри, като коефициентът на efbet е 1.19. Равенството се котира на 7.40, а за победа на Каляри коефициентът е 13.00.

Интер

Сасуоло - Милан

Милан се намира в невероятна поредна серия от победи и продължава да е фокусиран върху своето представяне, без да се интересува толкова какво се случва с преките му конкуренти. "Росонерите" ще искат да победят и следващия си съперник Сасуоло, като за техен успех efbet дава 1.75 коефициент. За равенство ставката е 3.95, а за победа на Сасуоло - 4.50.

Милан

Наполи - Фрозиноне

Шампионът Наполи е далеч от представянето си от миналия сезон, но се надява, че поне ще успее да се пребори за място в топ 6 и зона "Европа". Неаполитанци домакинстват на Фрозиноне, като efbet предлага 1.36 коефициент за тяхна победа. Равенството се оценява на 5.40 коефициент, докато за победа на Фрозиноне ставката е 7.80.

Удинезе - Рома

Рома пък е на 5-о място в Серия А и таи надежди да се дореди до топ 4. "Вълците" гостуват на Удинезе, като коефициентът на efbet за тяхна победа е 2.20. Равенството за този двубой е с коефициент 3.35, докато за победа на Удинезе ставката е 3.40.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com