Окрилен Левски с тежка визита на тим, срещу който има само 2 победи в последните 5 мача

1274
Окрилен Левски с тежка визита на тим, срещу който има само 2 победи в последните 5 мача
Снимка: Levski.bg

Вече се поднови българската efbet Лига и е време за последния двубой от 12-ия кръг в първенството. Един срещу друг се изправят два отбора, които са един след друг в класирането, но ги разделя огромна пропаст. Левски е с 18 точки от осем изиграни двубоя, докато Берое е точно зад "сините" със, забележете, 11 точки от 11 срещи до момента.

Левски иска да остане на победния път в efbet Лига: гостува на Берое

"Заралии" имат три загуби в последните си пет шампионатни мача, докато софиянци се завърнаха към победите по възможно най-добрия начин - след успех над големия съперник. Така Станимир Стоилов и компания влизат в настроение и събрали нови сили, като на всяка цена ще търсят трите точки в този дуел, за да настигнат тимовете в челото.

Коефициентът на efbet за победа в полза на домакините от Стара Загора е 5,75, докато ставката за успех на сметката на "сините" от София е 1,66. Пазарът за равенство е оценен на 4,05. Двубоят между двата тима ще се състои в понеделник, 3-ти октомври, от 20:00 часа.

В последните пет срещи между тези съперници във всички турнири Левски е постигнал две победи, Берое е спечелил в други два от случаите, а последният им сблъсък приключи при равенство. Любопитен факт е, че в четири от тези мачове се е стигнало до гол/гол. Случаите, в които е имало над 2,5 попадения, са три.

Ще си спретнат ли Левски и Берое голово зрелище в efbet Лига?

Коефициентът на efbet за това и този път да има над 2,5 попадения в сблъсъка между тези опоненти е 2,15, докато за под 2,5 гола в мача е 1,76. Съответно ставката за това и Берое, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,76.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com