Пада въпросителна №1 от 3-те големи до края на сезона в efbet Лига - ще успее ли Любо Пенев?

4505
Пада въпросителна №1 от 3-те големи до края на сезона в efbet Лига - ще успее ли Любо Пенев?
Снимка: БГНЕС

Време е да се разплете един от големите три възела, които остават неясни до самия край в efbet Лига. А именно този в групата на изпадащите. Вече е ясно със сигурност, че Септември София и Спартак Варна ще играят във Втора лига догодина, но остава да бъде определен и тимът, който ще трябва да изиграе още един сблъсък след това, за да запази мястото си в елита. А под заплаха са три отбора.

Хебър и Любо Пенев излизат за задължителна победа в опит да останат в efbet Лига

Едно е ясно - всеки от тях държи съдбата си в свои ръце. Коефициентът на efbet за това Хебър да победи в прекия сблъсък с Берое и да го остави пред угрозата да изпадне от елита на България е 2,20. Ставката пък за успех в полза на тима от Стара Загора е 3,85. Съответно пазарът за равенство, при което отборът от Пазарджик ще се запъти към бараж за оставане в efbet Лига е 3,55.

И трите мача от последния кръг са с един начален час - 18:30. Те ще се състоят днес, понеделник, 5-и юни. Другият ключов дуел ще бъде този между Пирин и Спартак Варна, тъй като Септември е наясно, че изпада, а Ботев Враца няма как да се озове на 14-ата позиция. Там е Хебър с 14 точки, като Пирин е 13-и с 31, а Берое и Ботев Враца са съответно 12-и и 11-и с по 32 пункта. За благоевградчани и равенството е спасение, тъй като имат по-добри поазатели в преките мачове срещу Хебър.

Спартак играе за чест, но може да отреже крилата на "орлетата" в efbet Лига

Коефициентът на efbet все пак футболистите на Христо Янев да спечелят и дори да имат шанс да завършат като първи в групата е 1,65, докато ставката за успех в полза на предпоследния Спартак Варна, с който "орлетата" на теория могат да се озоват под Хебър в подреждането, е 6,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com